E-COLLEGE 'De Levensloop van de ziel'

Over het e-college 'De levensloop van de ziel'

Welkom en succes met deze eerste stap die jij zet om je eigen ontwikkeling in een ander perspectief te plaatsen. In dit e-college ‘De levensloop van de ziel’ neem ik je spelenderwijs mee.

Mee naar een kijkje in de ontwikkelingen van je ziel en jouw zielsprocessen. Zo onthult zich nóg krachtiger jouw eigen waarheid. Een waarheid die het dichtst bij je eigen ervaring aansluit.

Eerst beschrijf ik hoe de constellatie van kosmische energieën in de verschillende fasen van ons leven en in de praktijk van alledag uitwerken en welke betekenissen daaraan toegekend kunnen worden.

Een andere kijk op de functie van het EGO

Je zult veel vragen opgehelderd zien die betrekking hebben op de aard, het verloop en de emotionele impact van jouw levensprocessen. Dit e-college verklaart ook de functie van ons EGO. De werking en betekenis van het EGO wordt tegenwoordig namelijk steeds meer veroordeeld en, mijns inziens ten onrechte, lijnrecht tegenover de betekenis van de ziel geplaatst. Dit is misplaatst, aangezien ons EGO wel degelijk een levensbelangrijke rol in het leven vervuld.

De betekenis van ons EGO mag herzien en opgewaardeerd worden en de complexiteit van ieders ontwikkeling en levensloop in een breder perspectief geplaatst. Mijn intentie is hierdoor om je persoonlijk levensverhaal en bewustzijn te verrijken.

Mijn visie en overtuiging is dat jouw leven een ingenieus, complex en ondoorgrondelijk geheel is wat je ondergaat en waar je veel minder vat op hebt dan je vaak denkt. Enkel het weten en het bewust zijn van de belangrijkste invloeden kan ervoor zorgen dat zich, ook in jouw leven, bijzonderheden en wonderen  ontvouwen.

Zéker nu de frequentie van de aarde aan het ophogen is en jij, door de juiste kennis, hiervan de voordelen kunt ervaren.

 

Cursusopbouw:

Les 1. Conceptie, zwangerschap en geboorte

De zéér bijzondere start in het leven!

Les 2. De Landingsfase

En dan mag je écht landen!

Les 3. De Aardingsfase

Aarden en jouw leven zélf inrichten en vorm geven.

Les 4. De Transformatiefase

Genoeg zelfvertrouwen opgebouwd? Tijd voor jouw transformatie!

Les 5. De Experimentele fase

Met je nieuw verworven inzichten en ervaringen experimenteren.

Les 6. De Manifestatiefase

Kijk, dit ben je werkelijk als je vanuit je ziel leeft!

 

Veel plezier tijdens het opdoen van nieuwe inzichten en het kennismaken met het levensalchemistisch denkframe.

Warme zielsgroet,