Over Jeanne
Business alchemist | Integraal denker

Bruggenbouwer tussen jouw twee werelden

Ben jij wel eens verwart tussen wat jezelf als ondernemer intuïtief aanvoelt en hoe anders de buitenwereld op jouw aanbod reageert? Tussen het innerlijk, steeds verder ontwakende bewustzijn en de uiterlijke wereld, de systemen. Dat jij jezelf wel eens afvraagt: "Ben ik nou gek of.....?" Ik help je graag om deze twee werelden te leren begrijpen en nader tot elkaar te brengen in het samen ontwikkelen van jouw higher-end business- en verdienmodel op basis van je waardesysteem vanuit een inside-out marketingstrategie. Zodat je business een exacte afspiegeling is van jou en je waardesysteem waardoor jij jezelf weer in je business terug herkend en daarmee je allerbeste klanten aantrekt.  Optimale zielsvervulling, het terug claimen van tal van vrijheden en groeiende winstcijfers zijn daarvan zichtbare resultaten.

Het leven intensief aangaan

Als oudste boerendochter ben ik opgegroeid in een uitgebreid natuurgebied waardoor ik me sterk verbonden voel met alles wat ademt en leeft. Om achter de zin van het leven, de aard van de gebeurtenissen en de werking van de natuur te komen ben ik zowel mijn persoonlijke als mijn beroepsmatige leven (zie LinkedIn profiel) intensief aangegaan. Niets menselijks is me daarom vreemd.

Fact checking is mijn natuur:
van naadje tot draadje, van de hoed en de rand en wil ik zéker weten waar de klepel hangt als ik een klok hoor luiden.

Als business alchemist en kwartiermaker loop ik op de troepen vooruit.

Voel je gerust gesterkt en getroost door mijn denkframe:
Door mijn opgedane kennis en ervaringen, zowel binnen de hulpverlening als het onderwijs en het ondernemerschap, heb ik als geen ander leren beseffen dat levenskwaliteit en succes niet alleen afhangen van iemands potentieel of tekorten, van inzet of levenservaring, sociale of bedrijfsmatige competenties.

Ik ben ervan overtuigd geraakt dat mensen, relaties en bedrijven niet alléén in sterke mate beïnvloed worden door sociale discours en intermenselijk verkeer maar zeer zeker óók door superieure natuurlijke, evolutionaire en universele wetmatigheden, omstandigheden en krachten waar wij als mens weinig tot geen besef meer van hebben. Deze kijk op het leven heeft me helpen ontdekken hoe ik van waarde kan zijn in het collectieve gezondheidsdomein en voor ondernemers in de health en lifestyle sector. Ook ken ik de tendensen en kan je daardoor het beste bijstaan in het verder ontwikkelen van jouw higher-end business- en verdienmodel vanuit een inside-out marketing zodat die exact een afspiegeling is van jouw zielsopdracht, waardesysteem en bioritme.

Business alchemist.

Als business alchemist ben ik jouw ZielsGPS en help ik je focussen op wat er in je business écht toe doet. Zo verzilver jij jouw gouden kansen en laat de loden lasten voor wat ze zijn. Zo realiseer jij veel gemakkelijker jouw ambitie.

De paradox van het altruïstisch ondernemen is nu héél sterk aan de orde!

Hoe verzilver jij jouw gouden hart? Die tijd breekt nu aan!
Altruïsme is de ultieme vorm van ondernemen die vanuit een verhoogd bewustzijn vorm krijgt en met name uitwerkt op jouw eigen zielsbestemming, gezondheid en welbevinden. Maatschappelijke systemen, zoals adviezen van buitenaf, worden universeel niet meer ondersteund waardoor de aardse druk nu sterk wordt opgevoerd. Dit werkt vervreemdend, waardoor het verbinden met potentiële klanten wordt bemoeilijkt. Je bepaalt nu zelf hoe je onderneemt, wat en wie bij je past en wat en wie niet. Het verhelderen van de wijze waarop je nu subliem excelleert binnen het speelveld en de speelruimte van jouw eigen zielsDNA, blauwdruk en waardesysteem ligt hieraan ten grondslag. Lees hierover deze blog

Ik ben hiermee bekend!

Na het passeren van duizenden cliëntsystemen ben ik er de afgelopen 35 jaar als eerstelijns hulpverlener, docent, ondernemer en business alchemist achter gekomen dat het niet is WÁT we doen om in ons leven vervulling te vinden maar WAAROM en HOE we dat doen.

Vanwege mijn heldere intuïtie verdiep ik me al sinds mijn 18e in astrologie en quantummechanica, terwijl de maatschappelijke systemen en het sociale discours dat toentertijd zwaar veroordeelde.

Het besef dat het altijd al de bedoeling is geweest om als karmadrager en kwartiermaker mijn altruïstische grondhouding te combineren met het ondernemerschap, biedt me helderheid en een onaflatende  focus om het potentieel bij ondernemers te onthullen en hen van dienst te zijn en bij te staan op de meest cruciale momenten in hun leven.

Juist wanneer ze op een kruispunt van wegen staan en vertwijfeld zijn over de te vervolgen route, helpen mijn ultrakorte interventies hen aan kansrijke perspectieven.

Ja, ik ben zowel bekend en vertrouwd met succes als met verlies!
Ja, ik heb ruim 2,5 ton aan opleidingskosten in de boeken staan.
Ja, ik heb ooit een landelijke award gewonnen.
Ja, ik draaide als ondernemer jaaromzetten van 300K!
Ja, ik had personeel in dienst.
En o ja, ik ben zeker óók bekend met de zéér ongemakkelijke keerzijden van dit alles!

Tot er na mijn 45ste iets in mijzelf kantelde...

Ik werd me met de dag bewuster en leefde steeds meer vanuit dát perspectief waardoor er een héél andere levensnoodzakelijke levensopdracht voorbijkwam: “Hoe verzilver (aard) ik mijn gouden hart op MIJN EIGEN MANIER in plaats van dat het sociale discours en maatschappelijke systemen mijn succes bepalen?”

Die transitie bleek een lastige!

Na het nodige zelfonderzoek en heb ik niet alleen de code maar vooral de nodige noten gekraakt! Hoe laat ik mijn business volledig samenvallen met WIE IK IN HART EN ZIEL BEN!

  • Compromisloos ondernemen.
  • Helderheid over mijn genuanceerde waardesysteem.
  • Centraal stellen van vereenvoudiging.
  • Voorbij komende verleidingen, angst of negativiteit negeren en focussen op wat ik écht nodig hebt, wanneer en van wie.
  • Reflectie, feedback en het uitzetten van nieuwe acties.

Methodiekontwikkeling

De ontwikkelde methodieken binnen het JR Excelleer Traject PRO™ zijn gebaseerd op kennis van de natuurprincipes, de alchemie, de astrologie, kwantumfysische- en wiskundige inzichten en resultaten, systeemtheoretische en narratieve  theorieën en baanbrekende ontdekkingen en strategieën van de laatste jaren op het gebied van de complementaire geneeskunde.

JR EXCELLEER TRAJECT PRO™

Tijdens het   JR Excelleer Traject PRO™ faciliteer ik je tijdens het opschalen naar een higher-end business- en verdienmodel op basis van je waardesysteem.

Aan de hand van het JR Levensscript™ ontdek jij jouw marketingtype en je ideale inside-out marketingstrategie.

De zichtbare resultaten zijn:

  • Optimale zielsvervulling,
  • Het terug claimen van je vrijheden
  • Groeiende winstcijfers.

Schreeuwt je ambitie om verdere verdieping?
Ga dan nu het kantelgesprek met me aan. Tot gauw!

Met een warme zielsgroet,