Les 6. De manifestatiefase

NU word je universeel ondersteund en kan 'oud zeer' worden afgesloten!

Na de experimentele fase voelt de mens zich bij aankomst in de manifestatiefase (rond ‘t 50ste levensjaar) veilig genoeg om zich vanuit het zielsbewustzijn en de zielskwaliteiten uit te gaan leven. Dit is ook de bedoeling. Daarom zijn de universele krachten erop gericht om je zielsbestemming/opdracht vanuit je ziel te manifesteren. 

Charlie Chaplin

Ik neem als voorbeeld Charlie Chaplin. Hij trouwde op zijn 54ste, in zijn manifestatiefase, met een veel jongere Oona O’Neill. Het was zijn vierde en laatste huwelijk. Ze kregen samen negen kinderen. Chaplin overleed in bijzijn van zijn vrouw in 1977.
 
Als je vanuit je ziel handelt, gebeuren er vaak wonderen. Zoals bij zijn film ‘The Great Dictator’ uit 1940 waarbij de legendarische rede van Charlie Chaplin op het laatst nog uit nood aan de film werd toegevoegd. De eerste versie van de film bevatte op het einde namelijk teveel technische mankementen zodat er naar een oplossing gezocht werd. Vandaar dat deze rede het oorspronkelijk einde moest vervangen. Hij zette zijn angst voor vergelding opzij en sprak zich uit zoals hij zich uit moest spreken. Met alle gevolgen van dien. Het bleek op zijn 51ste één van de beste speeches die er ooit gehouden zijn. En dát in het beginstadium van de holocaust!
 
En hier dan de legendarische speech die nog steeds wereldwijd bekeken wordt en geen spat aan actualiteit heeft ingeboet. Sterker nog; een zielsboodschap kent geen tijd en bevat universele wijsheden die altijd van toepassing zijn!
 

Toeval bestaat niet!

Wanneer je ziel, de wetten en bedoelingen van het universum in elkaar overvloeien dan hoor je mensen vaak zeggen: “Toeval bestaat niet”. Dan ontdek je dat je denken het grotere plan van het universum saboteert, terwijl je gevoel en het afstemmen op je ziel juist dat grotere plan ondersteunen.
 
Voelen en afstemmen op het grotere geheel vanuit de ziel, worden door het universum ondersteund. Er komt rust voor in de plaats als jij jezelf vanuit je innerlijke drijfveer, je zielsbestemming, in het leven uit kunt gaan leven en neer kunt gaan zetten. Alle levensbepalende keuzes hebben met deze innerlijke drijfveer te maken. Dan worden focus, flow en het bij je houden van je eigen energie, enorm belangrijk. Je beseft dat de tijd die je op aarde nog te gaan hebt, geheel ten dienste mag staan van het uitleven van je eigen zielsopdracht en zielskwaliteiten.
 

Het JR Levens- of Ondernemersscript™ verbindt je met deze essentie en verheldert je levensproces. Door je ziels-DNA in kaart te brengen navigeer je gemakkelijker door je innerlijke groeiprocessen. Als je EGO bewustzijn goed geaard is, voel je zelfvertrouwen en kracht. Je kunt je EGO dan inzetten wanneer je het nodig acht. Ook wordt je bewustzijn en zielsconnectie helderder. Je kunt hierdoor beter op je intuïtie, ‘je innerlijk gevoeld zéker weten’ koersen bij het maken van je keuzes. Dat komt ten goede aan je trillingsgetal, je uitstraling en je hele energieveld.

De kwaliteit van dit energieveld bepaalt welke omstandigheden en gebeurtenissen zich gedurende de rest van je leven om je heen voltrekken. Hierin speelt ‘de wet van de gelijke trilling’ een belangrijke rol. Dan kan zich jouw leven manifesteren zoals het voor jou uiteindelijk bedoeld is. En dit gun ik iedere zielsverwante master!
Tot zover deze E-cursus "De levensloop van de Ziel".
 
Nu zelf helderheid over het eigen levensscript en de verschillende fasen?