Waarom het JR Levensscript™ dé basis is van iedere
Health & Lifestyle business en ieder coachingstraject.

Uw zelfkennis is het fundament waarop uw business is gebouwd. Ook al weet u hoe u de beste Facebook adds maakt, uw SEO optimaliseert of een niche kiest, als uw zelfkennis, uw zelfbewustzijn en uw ondernemers denkframe hiermee niet in één lijn liggen, dan is de kans groot dat succes uitblijft.

Het JR Levensscript™ is uw ZielsGPS naar optimale zielsvervulling!

U komt eindelijk thuis in uw eigen werkelijkheid waar eeuwenoude wijsheden (quantummechanica, astrologie en numerologie) samenkomen met hypermoderne technologie ( algoritmes en digitalisering). Vertrouwd zijn met de verborgen materie uit deze wereld is het best bewaarde geheim van de meest succesvolle CEO's, bestuurders en topsporters. Nu ook voor u beschikbaar! Als u de intentie heeft om echt dóór te breken en vernieuwing te brengen in het veld waar u actief bent dan is zelfkennis door het JR Levensscript™ daar het krachtigste instrument voor.

Door middel van het berekenen en decoderen van de matrixcode van uw ZielsDNA ontstaat het JR Levensscript™. Uw zielsplan wordt duidelijk, uw gaven, patronen en de achtergronden ervan verklaard, waardoor uw missie en boodschap veel krachtiger over het voetlicht komt.

Uw universele constellatie beïnvloedt uw leven meer dan u denkt

Zwaar onderschat is namelijk uw universele constellatie, het samenspel van komische energieën waar u aan onderhevig bent. Dit unieke samenspel van energieën trekt zich niets aan van uw persoonlijke wil, inzet, kennis, expertise of mindset. Zelfs niet van de experts, uw baas of partner. Het betreft hier uw persoonlijke blauwdruk, uw ZIELS-DNA. Het is niet voor niets dat de meest bezielde en succesvolle mensen op deze aarde zich sinds jaar en dag laten informeren door diegenen die met deze krachten vertrouwd zijn. 

Deze informatie over uw eigen kosmische constellatie, uw blauwdruk of ZielsDNA ligt nu ook voor u binnen handbereik. Het is namelijk véél belangrijker om te ontdekken hoe uw bewustzijn te optimaliseren om in samenwerking met de universele energieën uw eigen toekomst te creëren dan om uw toekomst te voorspellen.

Oorsprong

Op basis van eigen inzichten en ervaringen en in de geest van Paracelsus die de alchemist omschreef als: "degene die het zuivere van het onzuivere weet te scheiden" heb ik na intensieve studies, reflecties en onderzoek de levensalchemistische JR Levensscript™ methodiek ontwikkeld. 

Wetenschappelijke achtergrond

De JR Levensscript™ inzichten en methodiek zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis van de natuurprincipes, de alchemie, de astrologie, numerologie, kwantumfysische- en wiskundige inzichten en resultaten, systeemtheoretische en narratieve  theorieën en baanbrekende ontdekkingen en strategieën van de laatste jaren op het gebied van de complementaire geneeskunde. 

Ja, maar....

Als ik nu niet in astrologie, numerologie of quantummechanica geloof?

Zelfs als u helemaal niets met astrologie, numerologie of quantummechanica van doen hebt zullen de uitkomsten van de berekening en decodering van de JR Matrixcode van het Levensscript u versteld doen staan. Het is altijd een feest van herkenning en een opluchting als levenspatronen, tendensen, uw zielsopdracht, talenten, kwaliteiten en het centrale levensthema van uw persoonlijke processen verduidelijkt worden.            

Hoe weet ik dat het JR Levensscript™ over mij zal gaan?

De zéér specifieke persoonlijke gegevens die u op het aanvraagformulier invult, zijn uitgangspunt van de berekening en decodering van de JR Matrixcode die ten grondslag ligt aan uw levensscript.

Hoe weet ik of het JR Levensscript™ mij verder zal helpen?

U geeft op het aanmeldingsformulier uw drie belangrijkste levensvragen aan.  Zowel in uw levensscript als in het persoonlijk consult zullen deze levensvragen aan de orde komen. Hierdoor krijgt u achtergrondinformatie over uw constellatie van invloeden en zodoende meer duidelijkheid over de keuzes of beslissing die u te nemen heeft.

Hoe weet ik of de investering wel in verhouding staat tot wat het me zal opleveren?

Met deze eenmalige investering krijgt u levenslange duidelijkheid over uw ZielsDNA, de blauwdruk van uw leven. Want uw Levensscript is een eenmalige berekening en decodering van uw JR Matrixcodewaar u een leven lang profijt van heeft. 

"In een periode dat ik het gevoel had professioneel iets té lang ‘on hold’ te staan, heb ik hier samen met Jeanne Roefs naar gekeken. Ik begreep de samenloop van omstandigheden gewoonweg niet. Welke actie ik ook inzette: resultaten bleven uit. Ik herkende mezelf hier niet in en moest oppassen niet aan mezelf te gaan twijfelen. Door het JR Levensscript™  kon Jeanne me kraakhelder uitleggen wat er aan de hand was en ook tot wanneer dat precies zou duren.

Dit was zó herkenbaar. Ik mocht mijn energie bij me houden en mijn focus meer op andere domeinen in mijn leven leggen.

Zo heb ik de onrust die ik voelde weten te transformeren naar iets wat heilzaam voor me was. Dit heeft zoveel verduidelijking en rust gegeven dat het, naast het (her)vertrouwen in mezelf, ook verder aan mijn professionele ontwikkeling heeft bijgedragen."

Nicole Brouns Strategie adviseur    

"Ik ontmoette Jeanne Roefs op een moment in mijn leven dat er knopen doorgehakt moesten worden en ik twijfelde of ik wel de goede keuzes zou maken.
Het JR Levensscript sprak me zo aan omdat het objectief mijn pad in relatie tot mijn persoonlijke situatie verduidelijkte. Toen ik het JR Levensscript™ was ik sprakeloos, om zo'n fine tuning over mezelf terug te lezen. 't Klopte als een bus!
Dus plande ik mijn masterconsult met Jeanne in voor de verdere uitleg. Ik heb Jeanne ervaren als een zeer ondernemende persoon, die heel nuchter, dicht bij zichzelf staat. Dit vanwege haar inzichten en haar doorzettingsvermogen. En dat straalt ze ook uit. Tegelijkertijd draagt ze een bepaalde warmte met zich mee, waar je niet omheen kunt.

Uiteindelijk blijkt het JR Levensscript™ mét Jeanne’s uitleg een soort handleiding over mezelf die ik erbij kan nemen als ik voel of denk dat dat nodig is."    
Kaatje Jansen  Eigenaar Sportcommitment KJ

Het JR Levensscripttraject bestaat uit:

 • Zes persoonlijk gechannelde tekstmodules speciaal op u afgestemd!
 • Toegang tot het JR Kenniscentrum met daarbij gratis toegang tot de Online Leeromgeving met de 6-delige serie 'De levensloop van de Ziel' 
 • Drie maanden Online begeleiding om het JR Levensscript en de andere benodigdheden in uw dagelijks leven toe te passen.
 • ZES skypeconsulten waarin dieper op de allerbelangrijkste vragen op dit moment wordt ingegaan. Zo kunt u zich focussen op uw eigen persoonlijke boodschap. Uw jaarlijn wordt verduidelijkt.

Door het JR Levensscripttraject ervaart u:

 • Beter integraal kunnen denken en waarnemen.
 • Een 'wakker' bewustzijn en 'heldere intuïtie'.
 • Dat uw vitaliteit en levenslust toenemen.
 • Dat uw structuur in het leven helder wordt.
 • Een zéér heldere, aanhoudende concentratie.
 • Erkenning, herkenning waardoor uw zielsboodschap steeds meer aan kracht wint.
 • Enorm zelfvertrouwen om uw boodschap gericht en zichtbaar de wereld in te sturen.
 

Erik Op Ten Berg ging u voor...

Mee bewegen met de energieën van uw zielsplan.

Wanneer u door uw persoonlijke informatie in het JR Levensscript™ helderheid heeft over de levensloop van uw ziel en  verstaat hoe en waarop u daarin wordt uitgedaagd, dan begrijpt u niet alleen waarom de omstandigheden zich zo voltrekken, zoals ze zich voltrekken, maar weet u ook beter hoe u mee kunt bewegen met deze energieën en u beter kunt focussen op wat écht belangrijk is.       
Dan weet u bijvoorbeeld wanneer u het beste vol in actie kunt komen, wanneer het beter voor u is om het kalmer aan te doen en wanneer u zelfs het beste op vakantie zou kunnen gaan. Terwijl uw business gewoon dóórloopt!
 

Het JR Levensscriptverheldert voor eens en voor altijd uw belangrijkste vragen
wanneer u eerder in het duister tastte.

Spaar energie, tijd en geld door bewust de non-issues in uw leven te laten voor wat ze zijn.
Zo kunt u zich voor de volle 100% focussen op wat er in uw leven wél toe doet.

Een éénmalige investering in efficiëntie en levenslange duidelijkheid!

Wacht!

Wat is voor u het grootste obstakel om te erkennen dat besluitvorming op basis van intuïtie ongemakkelijk voelt?

 • Ik ervaar geen obstakels. Ik versta die kunst perfect.
 • Ik verval gemakkelijker in twijfel en onzekerheid.
 • Ik verlies tijd, energie en geld door verleidingen die ik moeilijk kan weerstaan.
 • Ik ben gevoelig voor zowel meningen van experts als van mijn dierbaren.
 • Ik ervaar een druk vanuit het sociale discours
 • Ik laat me gemakkelijk uit mijn eigen koers halen.
 • Door onverwachte crises en ongewenste omstandigheden bevries ik.

Dank voor uw oprechtheid!

 

Om tot een overwogen besluit te komen en u aan te melden voor het JR Levensscript™ traject is het belangrijk om van te voren goed met elkaar af te stemmen. We mogen er allebei zeker van zijn dat dit het moment is om met elkaar in zee te gaan. Door onderstaand contactformulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor een afstemsessie.

Heeft u nog twijfels over wat u precies met uzelf en uw leven wilt, dan is het raadzaam hier eerst zelf naar te kijken en nog geen contact op te nemen.

Ik werk enkel en alleen met hen die voor de allerhoogste levensstandaard kiezen en er klaar voor zijn om zich over te geven aan de eigen kraakheldere intuïtie en zich van daaruit het integrale denkframe eigen te maken. Zodat ze met gemak rake besluiten nemen om binnen hun leven, bedrijf of organisatie baanbrekende transities door te voeren.

Tot gauw!

U komt voor het JR Levensscript™ in aanmerking door verzending van onderstaand formulier. U ontvangt bericht wanneer uw aanvraag in behandeling wordt genomen.