Met je dure AOV, alsnog in de puree?

Met 5 slimme strategieën voorkom je dit.

Is je AOV voor jou nog steeds het meest ideale vangnet in het geval je door ziekte uitvalt in je bedrijf? Betaal jij ook al jaren minstens € 325,00 premie per maand voor je Arbeidsongeschiktheidsverzekering?
Komt het wel eens bij je op dat jij je afvraagt: “Waarvoor betaal ik eigenlijk?”
Als dat zo is? Dan is deze tekst voor jou geschreven.

 

Sinds 1999 help ik ondernemers in de Health, Beauty & Lifestyle branche om zich bewust te worden van de échte  risico’s die ze in hun bedrijf lopen en hoe ze hun bedrijf zó inrichten en verder uitbouwen dat die één op één een afspiegeling is van hun waardesysteem.

Kritisch naar je AOV kijken en je afvragen welke risico’s je nu werkelijk loopt, is een vast onderdeel in mijn programma. Je AOV kritisch onder de loep nemen doen maar weinigen omdat er al zoveel geld betaald is.
Ik hoor : “Zeker nu ik ouder word, loop ik natuurlijk meer risico!” en “Ik stel ‘m nu niet meer bij. Je zult dan nét zien dat..”

 

En daar zit ‘m nu juist de clou:

In het verleden hebben we de regie over onze gezondheid uit handen gegeven aan verzekeringsmaatschappijen in ruil voor (schijn)zekerheid. Ons werd voorgespiegeld dat er in geval van arbeidsongeschiktheid een vervangend inkomen beschikbaar gesteld zou worden.

 

En zelfs wanneer dat vervangende inkomen direct in een snel traject ter beschikking wordt gesteld nadat razendsnel vastgesteld is dat je aan alle voorwaarden hebt voldaan, is het échte probleem namelijk niet opgelost.

Een peperdure AOV is namelijk geen ticket voor je gezondheid!

Bekijk en beluister rustig mijn eigen ervaring en verhaal.

 

Het behoud en het bevorderen van je gezondheid vraagt namelijk om hele andere inzichten.

Op donderdag 14 februari van 10:00 tot 16:30 kun jij je inschrijven voor de studiedag “AOV risicoanalyse” gehouden in het cursuscentrum van Jeanne Roefs in Soerendonk.


We hebben het over de volgende 5 strategieën.

  1. Bewust (anders) naar je gezondheid kijken.
  2. Symptomen van gezondheidsondermijning direct herkennen.
  3. 5 basis voorwaarden voor het behoud en de bevordering van je gezondheid.
  4. Het 5 stappenplan ‘Hoe te handelen in geval van ziekte.”
  5. Je leert je eigen AOV risicoanalyse maken.

 

Wil jij écht je gezondheid prioriteit geven en stoppen met geld nutteloos weg laten vloeien?

Maak dan jouw eigen risicoanalyse zodat jij je weer met een gerust hart aan je bedrijf kunt wijden zonder dat er onnodig geld verdwijnt.

Klik hier op de cursusdag 'Je AOV onder de loep' >>


«