AANVRAAG BUSINESSCOACHING
HC BIZZ PAAR PROGRAMMA

Tijdens ons coachingstraject ben ik gefocust op het behalen van je leerdoelen en de gewenste resultaten die jij/jullie jezelf binnen je bedrijf en als ondernemer gesteld hebt. Zelfinzicht en zelfreflectie zijn voor mij sleutelvaardigheden die uiteindelijk bepalen of ik met een ondernemer  een coachingstraject inga of niet.

Daarom werk ik ook met je partner en met jullie samen als jullie in een partnerrelatie zitten.
Het is voor het coachingstraject namelijk noodzakelijk dat er bij aanvang gezamenlijke duidelijkheid bestaat over zowel de leerdoelen, eventuele belemmeringen en support als de te behalen bedrijfsresultaten op de langere en de korte termijn.

Belemmeringen en support kunnen uit je sociale context komen maar kunnen ook uit je eigen innerlijk komen.

Denk aan:

  • Overgeërfde informatie die in het DNA van je cellen schuilgaat.
  • Inzichten, overtuigingen en aannames.
  • Karma
  • Trauma's
  • Persoonlijke transformatieprocessen die bij de blauwdruk van je ziel horen.

Wellicht heb je al een kantelgesprek met me gehad. Daarin is afgesproken dat ik je erna uitnodig om onderstaand formulier in te vullen en te retourneren. Ik stem daar dan op af en maken we een afspraak om de inhoud van je formulier verder te finetunen.
Vervolgens doe ik jullie een voorstel tot samenwerking in een concept opdrachtbevestiging.

Vul alleen de vragen in die op jouw situatie van toepassing zijn. De andere vragen vul je in met 'Niet van toepassing'. Alvast dank en tot gauw weer.
Ik weet hoe intensief het is om deze vragen oprecht voor jezelf te beantwoorden. Maar het is wél de eerste stap die je voor jezelf te zetten hebt om coaching aan te vragen en zelf de regie te behouden.

Daarom wil ik je hartelijk danken voor je vertrouwen, het invullen en het verzenden van het formulier.

Je hoort van me.

Met een warme zielsgroet,