Waarom het JR Levensscript™ dé basis is van ieder coachingstraject en iedere business.

Zelfkennis is het fundament waarop jouw verdere leven en business zijn gebouwd. Ook al omring jij je door de beste experts binnen hun vakgebied, als je zelfkennis, je zelfbewustzijn en je ondernemers denkframe ondergesneeuwd raken tijdens besluitvormingsprocessen, dan is de kans groot dat een leven in overvloed aan vrijheid, voldoening en succes uitblijft.

Aangezien succes afhankelijk is van zowel innerlijk leiderschap als voorspelbare en onvoorspelbare variabelen, is de focus op zelfkennis een van de belangrijkste onderdelen.

Het JR Levensscript™ is jouw ZielsGPS naar optimale zielsvervulling!

Je komt eindelijk thuis in jouw eigen werkelijkheid waar eeuwenoude wijsheden (quantummechanica, astrologie en numerologie) samenkomen met hypermoderne technologie ( algoritmes en digitalisering). Vertrouwd zijn met de verborgen materie uit deze wereld is het best bewaarde geheim van de meest succesvolle CEO's, bestuurders en topsporters. Nu ook voor jou beschikbaar! Als je de intentie hebt om een leven in overvloed te leiden en echt dóór te breken door vernieuwing te brengen in het veld waar je actief bent, dan is zelfkennis door het JR Levensscript™ daar het krachtigste instrument voor.

Wat als astrologie en numerologie nu gemeengoed zouden zijn en algemeen geaccepteerd als een van de belangrijkste informatiebronnen tijdens het runnen, het verder toespitsen van je bedrijf? Dat jij met dezelfde vanzelfsprekendheid deze bron van zelfkennis raadpleegt, zoals je 'n beroep doet op je accountant en jurist.

Niet puur uit nieuwsgierigheid in het entertainment stadium blijft hangen maar écht – deep down – deze kennisbron verkent.

 • Jouw grootste waarom als ondernemer bevestigd ziet.
 • Jij je ondernemersprofiel acuut helder hebt.
 • Je marketingfundering klopt.
 • Het werven/aantrekken van cliënten natuurlijk verloopt.
 • Jouw verkoopscript als gegoten voelt.
 • Je mensen helpt in een programma dat in één lijn ligt met jouw levensopdracht, je gaven en kwaliteiten.
 • Je niet meer twijfelt als je door de buitenwereld op je bijzondere voorkomen, je specifieke werk of waardevolle programma wordt aangevallen.
 • Jij met gemak je eigen tribe op een organische manier ontwikkelt.
 • Jij in overvloed leeft mét het meest compacte bedrijf dat voor jou werkt!

Door middel van het berekenen en decoderen van de matrixcode van je ZielsDNA ontstaat het JR Levensscript™. Jouw zielsplan wordt duidelijk en je gaven, patronen en de achtergronden ervan verklaard. Daardoor wordt jouw speelveld en speelruimte duidelijk en breng je daarmee je missie en boodschap veel krachtiger over het voetlicht. Je ontdekt de sleutels die je belangrijkste levensvragen beantwoorden!

Je universele constellatie beïnvloedt je leven meer dan je denkt

Zwaar onderschat is namelijk je universele constellatie, het samenspel van kosmische energieën waar je aan onderhevig bent. Dit unieke samenspel van energieën trekt zich niets aan van je persoonlijke wil, inzet, kennis, expertise of mindset. Zelfs niet van de experts, je baas of partner. Het betreft hier jouw persoonlijke blauwdruk, jouw ZIELS-DNA. Het is niet voor niets dat de meest bezielde en succesvolle mensen op deze aarde zich sinds jaar en dag laten informeren door diegenen die met deze krachten vertrouwd zijn. 

Deze informatie over jouw eigen kosmische constellatie, je blauwdruk / ZielsDNA ligt nu ook voor jou binnen handbereik. Het is namelijk véél belangrijker om te ontdekken hoe je bewustzijn te optimaliseren en in samenwerking met de universele energieën je eigen toekomst te creëren dan om je toekomst te voorspellen.

Oorsprong

Op basis van eigen inzichten en ervaringen en in de geest van Paracelsus die de alchemist omschreef als: "degene die het zuivere van het onzuivere weet te scheiden" heb ik na intensieve studies, reflecties en onderzoek de levensalchemistische JR Levensscript™ methodiek ontwikkeld. 

Wetenschappelijke achtergrond

De JR Levensscript™ inzichten en methodiek zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis van de natuurprincipes, de alchemie, de astrologie, numerologie, kwantumfysische- en wiskundige inzichten en resultaten, systeemtheoretische en narratieve  theorieën en baanbrekende ontdekkingen en strategieën van de laatste jaren op het gebied van de complementaire geneeskunde. 

Ja, maar....

Als ik nu niet in astrologie, numerologie of quantummechanica geloof?

Zelfs als je helemaal niets met astrologie, numerologie of quantummechanica van doen hebt, dan nóg zullen de uitkomsten van de berekening en decodering van de JR Matrixcode™ van het Levensscript je versteld doen staan. Het is altijd een feest van herkenning en een opluchting als levenspatronen, tendensen, je zielsopdracht, talenten, kwaliteiten en het centrale levensthema van je persoonlijke processen verduidelijkt worden.            

Hoe weet ik dat het JR Levensscript™ over mij zal gaan?

De zéér specifieke persoonlijke gegevens die je op het aanvraagformulier invult, zijn uitgangspunt van de berekening en decodering van de JR Matrixcode™ die ten grondslag ligt aan jouw levensscript.

Hoe weet ik of het JR Levensscript™ mij verder zal helpen?

Je geeft op het aanmeldingsformulier je drie belangrijkste levensvragen aan.  Zowel in je levensscript als in het persoonlijk consult zullen deze levensvragen aan de orde komen. Hierdoor krijg je achtergrondinformatie over je constellatie van invloeden en zodoende meer duidelijkheid over de keuzes of beslissing die je te nemen hebt.

Hoe weet ik of de investering wel in verhouding staat tot wat het me zal opleveren?

Met deze eenmalige investering krijg je levenslange duidelijkheid over jouw ZielsDNA, de blauwdruk van jouw leven. Want je JR Levensscript™ is een eenmalige berekening en decodering van uw JR Matrixcode™ waar je een leven lang profijt van hebt. 

"In een periode dat ik het gevoel had professioneel iets té lang ‘on hold’ te staan, heb ik hier samen met Jeanne Roefs naar gekeken. Ik begreep de samenloop van omstandigheden gewoonweg niet. Welke actie ik ook inzette: resultaten bleven uit. Ik herkende mezelf hier niet in en moest oppassen niet aan mezelf te gaan twijfelen. Door het JR Levensscript™  kon Jeanne me kraakhelder uitleggen wat er aan de hand was en ook tot wanneer dat precies zou duren.

Dit was zó herkenbaar. Ik mocht mijn energie bij me houden en mijn focus meer op andere domeinen in mijn leven leggen.

Zo heb ik de onrust die ik voelde weten te transformeren naar iets wat heilzaam voor me was. Dit heeft zoveel verduidelijking en rust gegeven dat het, naast het (her)vertrouwen in mezelf, ook verder aan mijn professionele ontwikkeling heeft bijgedragen."

Nicole Brouns Strategie adviseur 

"Ik ontmoette Jeanne Roefs op een moment in mijn leven dat er knopen doorgehakt moesten worden en ik twijfelde of ik wel de goede keuzes zou maken.
Het JR Levensscript sprak me zo aan omdat het objectief mijn pad in relatie tot mijn persoonlijke situatie verduidelijkte. Toen ik het JR Levensscript™ ontving was ik sprakeloos, om zo'n fine tuning over mezelf terug te lezen. 't Klopte als een bus!
Dus plande ik mijn masterconsult met Jeanne in voor de verdere uitleg. Ik heb Jeanne ervaren als een zeer ondernemende persoon, die heel nuchter, dicht bij zichzelf staat. Dit vanwege haar inzichten en haar doorzettingsvermogen. En dat straalt ze ook uit. Tegelijkertijd draagt ze een bepaalde warmte met zich mee, waar je niet omheen kunt.

Uiteindelijk blijkt het JR Levensscript™ mét Jeanne’s uitleg een soort handleiding over mezelf die ik erbij kan nemen als ik voel of denk dat dat nodig is."    
Kaatje Jansen  Eigenaar Sportcommitment KJ

Het JR Levensscripttraject bestaat uit:

 • Een boekwerk met daarin kennis- en gechannelde hoofdstukken!
 • Toegang tot de 6-delige onlineserie 'De levensloop van de Ziel' .

Door het JR Levensscript leer je:

 • Integraal denken en waarnemen.
 • Kennismaken met je verhoogde zielsbewustzijn.
 • Gebruikmaken van je 'heldere intuïtie'.
 • Toenemen van vitaliteit en levenslust.
 • Helderheid aanbrengen in de structuur van je leven en business evenals je marketingtype en marketingstrategie.
 • Erkenning, herkenning waardoor je zielsboodschap  aan kracht wint.
 • Zelfvertrouwen om je boodschap gericht en zichtbaar de wereld in te sturen.
 

Erik Op Ten Berg ging je voor...

Mee bewegen met de energieën van jouw zielsplan.

Wanneer je door je persoonlijke informatie in het JR Levensscript™ helderheid hebt over de levensloop van je ziel en verstaat hoe en waarop je daarin wordt uitgedaagd, dan begrijp je niet alleen waarom de omstandigheden zich zo voltrekken, zoals ze zich voltrekken, maar weet je ook beter hoe je mee kunt bewegen met deze energieën en je beter kunt focussen op wat écht belangrijk is.       
Dan weet je bijvoorbeeld wanneer je het beste vol in actie kunt komen, wanneer het beter voor je is om het kalmer aan te doen en wanneer je zelfs het beste op vakantie zou kunnen gaan. Terwijl je business gewoon dóórloopt!
 

Het JR Levensscriptverheldert voor eens en voor altijd je belangrijkste vragen
wanneer je eerder in het duister tastte.

Spaar energie, tijd en geld door bewust de non-issues in je leven te laten voor wat ze zijn.
Zo kun jij je voor de volle 100% focussen op wat er in jouw leven wél toe doet.

Een éénmalige investering in efficiëntie en levenslange duidelijkheid!

Wacht!

Wat is nu voor jou het grootste obstakel om te erkennen dat besluitvorming op basis van intuïtie ongemakkelijk voelt?

 • Ik ervaar geen obstakels. Ik versta die kunst perfect.
 • Ik verval gemakkelijker in twijfel en onzekerheid.
 • Ik verlies tijd, energie en geld door verleidingen die ik moeilijk kan weerstaan.
 • Ik ben gevoelig voor zowel meningen van experts als van mijn dierbaren.
 • Ik ervaar een druk vanuit het sociale discours
 • Ik laat me gemakkelijk uit mijn eigen koers halen.
 • Door onverwachte crises en ongewenste omstandigheden bevries ik.

Dank voor je oprechtheid!

 

Om tot een overwogen besluit te komen en je aan te melden voor het HC Bizz paar programma waarvan het JR Levensscript™  de basis vormt, is het belangrijk om van te voren goed met elkaar af te stemmen. We mogen er allebei zeker van zijn dat dit het moment is om met elkaar in zee te gaan. 

Heb je nog twijfels over wat je precies met jezelf en je leven wilt, dan is het raadzaam hier eerst zelf naar te kijken en nog geen contact op te nemen.

Ik werk enkel en alleen met hen die voor de allerhoogste levensstandaard kiezen en er klaar voor zijn om zich over te geven aan de eigen kraakheldere intuïtie en zich van daaruit het integrale denkframe eigen te maken. Zodat ze met gemak rake besluiten nemen om binnen hun leven, bedrijf of organisatie baanbrekende transities door te voeren.

Tot ziens!