Referenties

AFGEVEN VAN TESTIMONIALS NIET VANZELFSPREKEND

OVER PRIVACY

In mijn algemene voorwaarden en privacybeleid staat overduidelijk vermeld dat de privacy van degenen die mijn diensten afnemen, te allen tijde zal worden gerespecteerd en gewaarborgd.

Deze privacy heeft niet alleen betrekking op de inhoud van de begeleiding maar zeker en vóóral ook met betrekking tot diens identiteit, de identiteit van diens bedrijf en diens sociale context. Het afgeven van testimonials mag dan ook nooit en te nimmer een vanzelfsprekendheid zijn.  Om geruisloos samen te kunnen blijven werken, voltrekt 90% van mijn werk zich onder de radar.

Dit discreet en intiem samenwerken is niet alleen veilig voor mijn klanten, maar ook voor het gezamenlijk proces en voor mij en mijn bedrijf. Hoe belangrijk discretie en intimiteit tijdens transformatieprocessen zijn, heb ik geleerd van de duizenden klanten die ik de afgelopen 35 jaar mocht vergezellen op hun pad.

KWETSBAAR

Dat enkele klanten, vóóral in het belang van de hedendaagse marketing en -social proof- van mijn bedrijf, wél een testimonial hebben willen afgegeven en zichzelf daarmee -en plein public- met mij en mijn werk hebben willen associëren, is uitzonderlijk, getuigt van moed en van vertrouwen in mij en mijn werk.

Het zal mij altijd aan mijn verantwoordelijkheid doen herinneren om dat vertrouwen waar te blijven maken.

Zij zetten daarmee een stap voorbij zichzelf en nemen het belang van het grotere geheel daarin mee.
Zij willen, door het afgeven van hun testimonials, anderen inspireren en aanmoedigen.
Ik ben hen daar zéér erkentelijk voor.

Daarom deel ik hun verhalen wél tijdens het JR BLESS College.

Afhankelijk van je vraag stuur ik je de link naar het JR BLESS College ter voorbereiding op ons kanteltraject.
Meld je hier aan voor het kanteltraject.