Hoe cruciaal is je ondernemersprofiel voor je online marketingstrategie?

Welke ondernemer kent het niet: marketing is één van de belangrijkste pijlers van je bedrijf. En aangezien je niet onwetendheid wilt blijven, ontstaat de behoefte aan bijscholing. Maar een goed opleidingsinstituut óf een betrouwbare en goede docent die én op de hoogte is van de technieken én bij de tijd is én je exact leert wat je nodig hebt, is de volgende klus.

 

Maar één zaak staat als een paal boven water:
De juiste marketingstrategie toepassen die exact aansluit bij het voor het voetlicht brengen van je authentieke zelf is van levensbelang voor het voortbestaan van je bedrijf.

Jouw persoonlijk ondernemersprofiel ligt ten grondslag aan je inside-out marketingstrategie. Dat scheelt een heleboel verwarring en onrust. Het onterechte gevoel van marketingtechnische ontoereikendheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Jij positioneert jezelf krachtig vanuit je authentieke zelf.

En de keerzijde van deze marketingmedaille?

Echter zoals alles in het leven kent ook deze duidelijkheid een keerzijde:
Wat is nu het nadeel om in één van de 12, 8 of 4 vakjes te worden ingedeeld?
Je gaat namelijk deze duiding als realiteit in je onderbewustzijn opslaan. Je potentiële mogelijkheden komen dan in het gedrang. In latere fasen van je leven is het juist de bedoeling dat andere kenmerken van jouw profiel tot ontplooiing komen. Heel gemakkelijk schuif je die mogelijkheden dan onachtzaam aan de kant want je hebt toch ooit over jezelf gehoord dat....?

Mijn  visie:

 • Hoe meer zelfkennis je hebt des te behoedzamer je met je eigen energie en vaardigheden omgaat.
 • Hoe dichter je bij jouw eigenlijke missie komt, des te krachtiger de stip op de horizon is.
 • Hoe krachtiger je zielsopdracht zich aan je opdringt, des te krachtiger wordt jouw marketingstrategie.
 • Hoe helderder jij jouw doel voor ogen hebt, des te krachtiger worden jouw marketingboodschappen.
 • Hoe meer en beter jij jezelf overgeeft aan de bedoeling van het grotere geheel, des te gemakkelijker kun jij je alle marketingtypes en strategieën eigen maken.
 • Jij hoeft je niet meer af te vragen of je een Goeroe, een Verbinder,  Bemoediger,  Supporter, de Creatieveling of Strateeg bent. Jij laat je oor niet meer hangen naar andermans overtuigingskrachten en hun waarheden want al deze krachten en potentiële mogelijkheden gaan ook in jezelf schuil. Je hoeft ze alleen maar bewust te worden en eigen te maken.

Jouw belangrijkste taak

Ben op de hoogte van de diverse ondernemersprofielen en wordt er vertrouwd mee. Train in een laboratoriumsituatie, zoals binnen een veilige groep zoals de Business Summit '5 higher-end business strategieën', de verschillende technieken en zet ze in wanneer jij je daartoe geroepen voelt!

 • Als een boodschap voor jou en het collectief belangrijk genoeg is:
  Ben een ware Goeroe! Zet jezelf op de voorgrond en schreeuw het van de daken!
 • Als het de bedoeling is dat je iemand op de achtergrond ondersteunt, die een sleutelpositie inneemt om de wereld een beetje beter te maken: Faciliteer en doe er alles aan om zo iemand in het licht te zetten!
 • Als een klant een beroep op je doet die uitgeput, onzeker en afgedreven is van zijn of haar ware missie: Ken je bescheiden plek, intervenieer piepklein en bemoedig! Want iedereen doet ertoe in het leven!
 • Als je relaties in je netwerk hebt die ieder voor zich voor de goede zaak vecht en ploetert, bundel deze krachten en verbindt.

Gebruik al je zintuigen, inclusief jouw derde oog en zesde zintuig, om open te staan voor alle mogelijkheden. Om jezelf verdienstelijk te maken op die manier en op die plek waar het op dat moment voor jouw gevoel het hardste nodig is. Dat geeft vervulling en zelfbevestiging. Dan weet je diep van binnen dat je op het goede spoor zit

Als je op de hoogte bent van alle ondernemersprofielen en jij maakt je die eigen, dan herken je gemakkelijk wanneer je wát in kunt zetten. Niet in jouw eigen voordeel, want dat zal universeel minder krachtig worden ondersteund maar ten behoeve van het grotere geheel. Daar ligt nu jouw kracht!

Bent je momenteel zelf op ontdekkingstocht en kun je hierin support gebruiken?
Ga dan met me in gesprek.

Tot ziens!


«   »