De kracht van aarden inzetten

Ik kreeg laatst de vraag wat aarden is, waarom het zo belangrijk is en hoe je weet of je geaard bent. 

Zéker als je als ondernemer de verleiding voelt om je verder te verdiepen in het integrale, 5D bewustzijn. Dan is het extra belangrijk om te aarden, wil jij jezelf niet achter de 5D sluiers verliezen, zodat vreemde entiteiten met jouw energie aan de haal gaan. Waardoor je fysieke lichaam dit bewustzijn niet meer kan dragen en uitputting of ziekte volgt.

1. Wat is aarden?

Aarden betekent dat je ziel tijdens de conceptie haar reis naar de aarde maakt om in een fysiek lichaam te landen en samen met dat fysieke lichaam op aarde binnen die aardse energie en werkelijkheden ervaringen opdoet die dienen voor verdere bewustzijnsontwikkeling van je ziel.

2. Wanneer ben je geaard?

Je bent geaard als jij genoeg ervaring op aarde hebt opgedaan zodat je perfect weet hoe jij je zowel fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel als intellectueel tot die aardse werkelijkheid verhoudt. Hoe zorg je ervoor dat je fysieke lichaam jouw bewustzijnsgroei dragen kan, zonder ziekte of uitputting.

3. HOE te aarden? 

Je verbindt je op alle niveaus met die aarde, de natuur dus. Door te sporten, in de natuur te zijn, op een steen of tegen een boom te zitten, te zwemmen en buiten op blote voeten te lopen. Dieren om je heen die je spiegelen en geaard houden. Vechten tegen natuurkrachten en –verschijnselen of je ermee verbinden zoals met de wind, het water, onweer etc. En vooral héél erg véél rust nemen en slapen om bij iedere bewustzijnssprong je DNA zó te (laten) resetten dat je fysieke lichaam deze nieuwe werkelijkheden kan dragen.

4. Hoe voel je dat je geaard bent?

Dan ben je volledig ontspannen en tot rust gekomen, zit je ademhaling laag, voel jij je supergelukkig als de Schumann Resonantie weer eens boven de 40Hz piekt, krijg je een stoot energie bij iedere bliksem, windkracht, regenbui of door de zonneschijn. Dan is je lichaam gezond en ben je vitaal. Dan raak je niet meer uit evenwicht bij de minste of geringste tegenstand. Dan richt jij je energie alleen nog maar op jezelf en je eigen doelen en manifesteer je als een dolle, datgene wat je verwerkelijkt wilt zien.

Aarden is een voorwaarde om succesvol te ondernemen.
Dat wil zeggen:
'Moeiteloos impact maken en waarde leveren aan anderen 
in minimale tijd, met behoud van volledige vrijheid.'

Laat me met je meedenken en meekijken in het kantelgesprek.