Welke 2 belangrijkste ondernemerstendenzen je zéker moet kennen?

Tijdens het verkennen en ontginnen van je huidige situatie is het leren kennen van je energetische onderstroom één van de belangrijkste onderdelen. Ben je onderhevig aan een Energetic Non-Sensitive of een Sensitive Non-Energetic onderstroom? Als je dit weet, dan weet je veel beter welke acties je op welk moment neemt en wat je vooral laat.

Zo bespaar jij jezelf niet een heleboel tijd en energie maar ook geld voor programma's die aanzetten tot actie, terwijl dat bijvoorbeeld op dat moment voor jou in je bedrijf juist niet de bedoeling is.

Energetic Non-Sensitive

  • Ligt het accent in jouw universele constellatie in het leven op expansie en extroverte actie naar buiten om te presteren en te bouwen? Dan wordt deze tendens universeel door de benodigde energie ondersteund en noemen we deze constellatie:
    Energetic non-sensitive

Sensitive Non-Energetic

  • Ligt het accent in jouw universele constellatie in het leven op ingetogenheid en introverte actie naar binnen om aan te voelen, te bezinnen en open te staan voor de innerlijke stroom aan informatie, ingevingen, inzichten en boodschappen? Dan wordt deze tendens universeel niet ondersteund door energie maar juist door een verhoogde sensitiviteit en noemen we deze tendens:
    Sensitive Non-Energetic

Nu is het zo dat de persoonlijke constellaties ieder jaar van accent kunnen veranderen door de transities van planeetstanden, de Solaar en Lunaar. Hierdoor kan jouw persoonlijke constellatie ook wijzigen.

Er kunnen fasen in je leven zijn dat je zielsopdracht en zielsplan meer naar buiten gericht zijn om qua expansie extra ervaringen voor verdere bewustwording op te doen. Dan kan de fase juist switchen van de ene naar de andere onderstroom. Of een fase waarin het de bedoeling is dat jij je terugtrekt in jezelf om je te bezinnen op opgedane levenservaringen.

Welke onderstroom op dit moment voor jou van toepassing is, staat als onderdeel uitgebreid beschreven in je persoonlijke JR Levensscript.™.

Wil je weten aan welke onderstroom jou ondernemerschap onderhevig is?

Ga dan in gesprek met me.


«   »