WAT RELATIES ZEGGEN

De eerste stap van het JR Excelleer traject PRO was het JR Levensscript™ met de Businessscan. Dit  verhelderde niet alleen de omstandigheden op mijn pad. Het hielp me ook focussen om consistent en volhardend op datzelfde pad dóór te gaan.

Daarbij heb ik door Jeanne moeiteloos leren schakelen tussen persoonlijke belangen, mijn bedrijfsbelangen, de belangen van mijn cliënten en de energie van het collectieve veld.

Sinds ik deze vier belangen als vanzelfsprekend met elkaar verbind, verkoop ik mijn trajecten gemakkelijker en behaal ik, samen met mijn cliënten, resultaten die ik eerder nauwelijks voor mogelijk zou heb gehouden.

Eva van Zeeland Oprichter Miss Natural Lifestyle.
Eva helpt koppels bij hun onvervulde kinderwens om hun natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen.

"Al vrij vroeg in mijn baan stoorde het me dat mijn coachings-kwaliteiten niet aan bod kwamen. Rond mijn 30ste besloot ik deze talenten zelf te ontwikkelen. Enkele jaren later zette ik, onder begeleiding van Jeanne, de stap naar het ondernemerschap. Door zelfkennis (JR Levensscript™) ontwikkelde mijn talent steeds verder. Jeanne ondersteunde en begeleidde dit proces waardoor de juiste stappen werden gezet die tot verdere groei leidden.
Bedrijven huren me nu in als talentcoach om talenten van hun werknemers te monitoren en te ontwikkelen zodat zij vervulling in hun baan vinden en hun meerwaarde voor het bedrijf zichtbaar is.
Door Jeanne ervaar ik steeds opnieuw dat hoe verfijnder mijn energie, des te meer openingen en mogelijkheden er bij mijn cliënten ontstaan, waardoor ze sneller, betere resultaten behalen.
Wat weer leidt tot tevreden opdrachtgevers."

Roger Kester Talentcoach www.preventivesolutions.nl

"Jeanne is een bijzondere coach. De meest kleurrijke die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Ze gaat nooit voor half werk. Als ze mee wandelt op je pad, voelt dat warm en veilig.
Het mooiste vind ik als ze haar parate kennis in een "blender" gooit. Hiermee lukt het haar om de juiste dosering en de perfecte vruchtbare mix aan inzichten op een smakelijke wijze aan je te presenteren.
Ze is in staat om écht naast je te staan en kijkt met humor, betrokkenheid en verwondering met je mee... jouw wereld in."

Ron van Gils  Business Creative | Identity Strategy | Business Development

"Ik ontmoette Jeanne op een moment in mijn leven dat ik twijfelde of ik wel de goede keuzes zou maken bij het knopen doorhakken.

De eerste stap in het traject as het JR Levensscript™. het sprak me meteen aan omdat het objectief mijn pad in relatie tot mijn persoonlijke situatie verduidelijkte. Toen ik het JR Levensscript™ ontving was ik sprakeloos, om zo'n fine tuning over mezelf terug te lezen. 't Klopte als een bus!

Ik heb Jeanne ervaren als een ondernemend, nuchter persoon die dicht bij zichzelf staat. Dit vanwege haar inzichten en doorzettings-vermogen. En dat straalt ze ook uit. Tegelijkertijd draagt ze een bepaalde warmte met zich mee, waar je niet omheen kunt.

Uiteindelijk blijkt het JR Levensscript™ mét Jeanne’s uitleg een handleiding over mezelf die ik erbij neem als ik daar weer behoefte aan heb."    
Kaatje Jansen  Eigenaar Sportcommitment KJ

"In een periode dat ik het gevoel had professioneel iets té lang ‘on hold’ te staan, heb ik hier samen met Jeanne naar gekeken.

Ik begreep de samenloop van omstandigheden gewoonweg niet. Welke actie ik ook inzette: resultaten bleven uit. Ik herkende mezelf hier niet in en moest oppassen niet aan mezelf te gaan twijfelen. Door het JR Levensscript™  kon Jeanne me kraakhelder uitleggen wat er aan de hand was en ook tot wanneer dat precies zou duren.

Dit was zó herkenbaar. Ik mocht mijn energie bij me houden en mijn focus meer op andere domeinen in mijn leven leggen.

Zo heb ik de onrust die ik voelde weten te transformeren naar een heilzame focus op nieuwe perspectieven. Dit heeft zoveel verduidelijking en rust gegeven dat het, naast het (her)vertrouwen in mezelf, ook mijn verdere professionele ontwikkeling een boost heeft gegeven."

Nicole Brouns Strategie adviseur

Ook Erik op ten Berg ging je voor

Ook jij bent welkom om het kantelgesprek van 45 minuten met me aan te gaan en daardoor een duidelijk perspectief met minstens 3 belangrijke inzichten te ontvangen.

Om me goed voor te kunnen bereiden en om af te stemmen of er muziek in onze samenwerking zit, vraag ik je vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen en deze gegevens alvast met me te delen. Uiteraard worden de gegevens vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid. Alvast hartelijk dank voor het vertrouwen en tot binnenkort!