WAT RELATIES ZEGGEN

AFGEVEN VAN TESTIMONIALS NIET VANZELFSPREKEND

OVER PRIVACY

In mijn algemene voorwaarden en privacybeleid staat overduidelijk vermeld dat de privacy van degenen die mijn diensten afnemen, te allen tijde zal worden gerespecteerd en gewaarborgd. Deze privacy heeft niet alleen betrekking op de inhoud van de begeleiding maar zeker en vóóral ook met betrekking tot diens identiteit, de identiteit van diens bedrijf en diens sociale context. Het afgeven van testimonials mag dan ook nooit en te nimmer een vanzelfsprekendheid zijn.  Daarom voltrekt 90% van mijn werk zich onder de radar.

KWETSBAAR

Dat onderstaande relaties, vóóral in het belang van de hedendaagse marketing van mijn bedrijf, wél een testimonial hebben willen afgegeven en zichzelf daarmee 'en plein public' met mij en mijn werk hebben willen associëren, is uitzonderlijk, getuigt van moed en van vertrouwen in mij en mijn werk. Het zal mij altijd aan mijn verantwoordelijkheid doen herinneren om dat vertrouwen waar te blijven maken. Zij zetten daarmee een stap voorbij zichzelf en nemen het belang van het grotere geheel daarin mee. Zij willen door het afgeven van hun testimonials anderen inspireren en aanmoedigen. Ik ben hen daar zéér erkentelijk voor.

Hier volgen hun verhalen:

De eerste stap van het JR Excelleer traject PRO was het JR Levensscript™ met de Businessscan. Dit  verhelderde niet alleen de omstandigheden op mijn pad. Het hielp me ook focussen om consistent en volhardend op datzelfde pad dóór te gaan, ondanks de vele veroordelingen en heftige tegenwind.

Daarbij heb ik door Jeanne moeiteloos leren schakelen tussen persoonlijke belangen, mijn bedrijfsbelangen, de belangen van mijn klanten en de energie van het collectieve veld.

Sinds ik deze vier belangen als vanzelfsprekend met elkaar verbind, behaal ik, samen met mijn klanten, resultaten die ik eerder nauwelijks voor mogelijk zou heb gehouden.

Eva van Zeeland Oprichter Miss Natural Lifestyle.

"Al vrij vroeg in mijn baan stoorde het me dat mijn coachings-kwaliteiten niet aan bod kwamen. Rond mijn 30ste besloot ik deze talenten zelf te ontwikkelen. Enkele jaren later zette ik, onder begeleiding van Jeanne, de stap naar het ondernemerschap. Door zelfkennis (JR Levensscript™) ontwikkelde mijn talent steeds verder. Jeanne ondersteunde en begeleidde dit proces waardoor de juiste stappen werden gezet die tot verdere groei leidden.
Bedrijven huren me nu in als talentcoach om talenten van hun werknemers te monitoren en te ontwikkelen zodat zij vervulling in hun baan vinden en hun meerwaarde voor het bedrijf zichtbaar is.
Door Jeanne ervaar ik steeds opnieuw dat hoe verfijnder mijn energie, des te meer openingen en mogelijkheden er bij mijn klanten ontstaan, waardoor ze sneller, betere resultaten behalen.
Wat weer leidt tot tevreden opdrachtgevers."

Roger Kester Talentcoach www.preventivesolutions.nl

Via het JR Creditpakket ben ik in het JR Excelleer traject PRO gestapt en heb ik voor het eerst het gevoel dat ik helemaal op één lijn zit met mijn coach. Jeanne voelt me perfect aan en weet exact te duiden wat ik nodig heb in mijn bedrijf, wat bij mij past. Dat is heel fijn. Ook heeft zij op diverse vlakken veel praktische ervaring.

Andere coaches waarmee ik werkte hielpen me zeker verder met mijn bedrijf. Maar het was vooral toepassen wat hen verder had geholpen. Niet alles wat ik van hen leerde paste persé bij mij.

Door het JR Levensscript™ zijn mijn ambitie en ondernemers-profiel verhelderd en ook welke marketingfundering daarbij aansluit. Mijn marketingactiviteiten voelen nu natuurlijker aan zodat ik in mijn bedrijf verder kom. Ik werk nu met de fijnste klanten en behaal verrassende resultaten op mijn manier!

Karin Hogenboom Eigenaar en oprichter VolZicht
Goed zien zonder bril, lenzen of laseren

Als wetenschapper, multi–dimensionaal én tot 13 cijfers achter de komma :) kunnen denken en voelen heeft ook een keerzijde.

Het valt niet altijd mee om begrepen te worden als ik probeer te verwoorden hoe ik zaken zie en hoe ik ze ervaar. Daarom is het een zegen dat ik Jeanne Roefs ben tegengekomen.

Zij heeft mijn JR Levensscript™ gedecodeerd en samen met mij, mijn ambitie en levensplan verhelderd. Dat voelde als thuiskomen. Wat een cadeau om met een gesprekspartner als Jeanne aan tafel te zitten! Zij luistert écht, weet exact wat mij op de diverse niveaus bezighoudt, voelt aan wat me verrijkt en verstaat de kunst mij de juiste woorden te laten vinden om mezelf uit te drukken.

Ik kan nu veel beter loslaten wat me niet dient en me nóg beter focussen op wat me in het leven écht te doen staat.

Marijke Berx  Master of Science KU Leuven

 

"Jeanne is een bijzondere coach. De meest kleurrijke die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Ze gaat nooit voor half werk. Als ze mee wandelt op je pad, voelt dat warm en veilig.
Het mooiste vind ik als ze haar parate kennis, tijdens bijvoorbeeld haar uitleg van het JR Levensscript™, in een "blender" gooit. Hiermee lukt het haar om de juiste dosering en de perfecte vruchtbare mix aan inzichten op een smakelijke wijze aan je te presenteren.
Ze is in staat om écht naast je te staan en kijkt met humor, betrokkenheid en verwondering met je mee... jouw wereld in."

Ron van Gils  Business Creative | Identity Strategy | Business Development

"Ik ontmoette Jeanne op een moment in mijn leven dat ik twijfelde of ik wel de goede keuzes zou maken bij het knopen doorhakken.

De eerste stap in het traject was het JR Levensscript™. het sprak me meteen aan omdat het objectief mijn pad in relatie tot mijn persoonlijke situatie verduidelijkte. Toen ik het JR Levensscript™ ontving was ik sprakeloos, om zo'n fine tuning over mezelf terug te lezen. 't Klopte als een bus!

Ik heb Jeanne ervaren als een ondernemend, nuchter persoon die dicht bij zichzelf staat. Dit vanwege haar inzichten en doorzettingsvermogen. En dat straalt ze ook uit. Tegelijkertijd draagt ze een bepaalde warmte met zich mee, waar je niet omheen kunt. Uiteindelijk blijkt het JR Levensscript™ mét Jeanne’s uitleg een handleiding over mezelf die ik erbij neem als ik daar weer behoefte aan heb."    
Kaatje Jansen  Eigenaar Sportcommitment KJ

"In een periode dat ik het gevoel had professioneel iets té lang ‘on hold’ te staan, heb ik hier samen met Jeanne naar gekeken.

Ik begreep de samenloop van omstandigheden gewoonweg niet. Welke actie ik ook inzette: resultaten bleven uit. Ik herkende mezelf hier niet in en moest oppassen niet aan mezelf te gaan twijfelen. Door het JR Levensscript™ kon Jeanne me kraakhelder uitleggen wat er aan de hand was en ook tot wanneer dat precies zou duren. Dit was zó herkenbaar. Ik mocht mijn energie bij me houden en mijn focus op andere domeinen in mijn leven leggen.
Zo heb ik de onrust die ik voelde weten te transformeren naar een heilzame focus op nieuwe perspectieven. Dit heeft zoveel verduidelijking en rust gegeven dat het, naast het (her)vertrouwen in mezelf, ook mijn verdere professionele ontwikkeling een boost heeft gegeven."

Nicole Brouns Strategie adviseur

Ook Erik op ten Berg ging je voor

Je bent welkom om kennis met me te maken binnen het KANTELTRAJECT van 4 weken.
Dit unieke traject is toegankelijk voor leefstijlondernemers
die op zoek zijn naar focus,
ondernemen vanuit hun eigen werkelijkheid
en onder eigen voorwaarden.