MASTERCONSULT PRIVÉ

Als de éne master in het energieveld van de ander zit transformeren beide energievelden en wordt het bewustzijn helderder.
Dan zijn bijzondere inzichten en ervaringen het gevolg.
Het tegenovergestelde is óók waar:
In gesprek met een vermoeid iemand met een onzuivere zielsconnectie en een disfunctioneel ego transformeert uw energieveld ook. Echter zódanig dat uw bewustzijn vertroebeld raakt en u niet meer helder kunt denken.
Kies dáárom uw gespreks- of onderhandelingspartner héél zorgvuldig uit.

"KEN UZELF"
Ontdek dé manier om uw levensstandaard te upgraden waardoor u topfit op uw eigen podium leeft, werkt en tot zielsvervulling komt.

Maatschappelijke omwentelingen kloppen aan uw voordeur. Om uw leven wendbaar en razendsnel door deze perioden heen te loodsen en ervoor te zorgen dat u overleeft in de belangenjungle vol voetangels en klemmen, zijn een kraakheldere intuïtie en een metafysisch 'groothoek' bewustzijn vereist om de juiste beslissingen te nemen.

Randy Newman heeft het juist verwoord in zijn songtekst; "It's a jungle out there"

Transities kennen hun eigen ritme en tijd en u wilt onder geen beding dat u uit vermoeidheid of op basis van een 3D bewustzijn beslissingen neemt die universeel niet meer worden ondersteund waardoor u mét hetgeen wat u vertegenwoordigt steeds verder af komt te staan van uw ware missie. Of erger nog:  dat u gewoonweg té laat bent of uzelf op het verkeerde been hebt laten zetten door de mensen in uw naaste omgeving!

Topfit, intuïtief leven is de toekomst!

Als u topfit bent en integraal denkt, ziet u meer, weet u meer en neemt u op basis van een kraakheldere intuïtie razendsnel beslissingen die universeel worden ondersteund. Zonder te weten wat de uitkomst is, voelt u dat het juist is! Dat is nieuwetijds leven.

Dit voortschrijdende proces van bewustwording en zelfinzicht is geen “quick fix” maar een reis die u voortdurend, zoals een goed georganiseerde speurtocht, van de juiste aanwijzingen voorziet. Gedurende deze tocht ontvangt u een overvloed aan kleine en grotere beloningen.

 • Ken uzelf betekent zelfkennis ontwikkelen.
 • Ken uzelf betekent verwarring in begrip omzetten.
 • Ken uzelf betekent uzelf toegang verschaffen tot die innerlijke bron van wijsheid die u permanent feedback geeft die nodig is om in 'a split second' tot rake besluitvorming te komen en de goede keuzes te maken.
 • Ken uzelf geeft u een enorm zelfvertrouwen, zelf in de meest complexe situaties.
 • Ken uzelf laat u alle sluiers oplossen die voorkomen dat uw ziel in uw lichaam verankert waardoor uw intuïtie vertroebeld raakt.

Waarom zou u het beste uit uzelf willen halen en zielsruis willen voorkomen?

Omdat er heel veel op het spel staat!
Zou u het zich kunnen permitteren dit NIET te doen? Vanwege:

 • Uw kostbare tijd
 • Uw functie
 • Uw imago
 • Uw inkomen
 • Uw status
 • Uw gezondheid
 • Uw privéleven
 • Uw relaties en hun sociale context

Succes of mislukking in een van deze gebieden van uw leven hangt af van uw vermogen om uw innerlijke wijsheid te herkennen en in te zetten. Succes is allang geen geheim meer. Het is algemeen bekend dat succes een nauwkeurig systeem van volharding en niet aflatende aandacht is voor uw 'miracle mindset', het metafysisch bewustzijn.

“Ken uzelf”, is de enige en meest betrouwbare zielsGPS die uiteindelijk tot de beste resultaten leidt. Vanuit een innerlijk gevoeld, zéker weten de juiste beslissingen nemen. Dat spaart enorm veel tijd en moeite!

Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn nu 'hot topics'.

De belangrijkste vraag is dan:
Hoe wordt u uw eigen levensalchemist en DIE persoon waarop u ALTIJD kunt rekenen en u het allerbeste advies geeft?
Hoe leert u slechte tijden in goede om te buigen en goede in nog betere?
En mocht het u tot nu toe ontgaan zijn: Het leven is onvoorspelbaar.
Uw eigen natuur en universele constellatie niet. Dáárop vertrouwen levert gemoedsrust op!

"Beslis zelf wie en hoe u wilt zijn!"

Hierover duidelijkheid hebben opent wegen zodat ongekende mogelijkheden zich in uw leven kunnen aandienen. Daardoor kunt u opnieuw kiezen wat voor mens u wilt zijn en hoe u wilt leven. De slagingskans van dit diepe verlangen is geen kwestie van het overbruggen van een gigantische kloof. Dit proces tekent zich juist af door het volharden in een hele serie kleine, degelijke stapjes. Zo kunt u zich deze kunst op weg naar uw doel eigen maken, telkens verfijnen en verbeteren zolang u de intentie heeft zich op uw eigen pad voort te bewegen.

Angst, twijfel en klagen wat er in uw leven hapert of ontbeert, kosten tijd, energie en geld en nog veel belangrijker: Het blokkeert uw creatieve stroom.

Tijdens het masterconsult van 3,5 uur houdt u uw thema's met mij tegen het licht en bewerkstelligt u doorbraken die u terug op uw koers brengen.

Masterconsult Privé

Plaats: De Pompers 1  6027 RN Soerendonk

Duur:    3,5 uur

Prijs: € 750,00 exclusief BTW

Inhoud:

 1. JR Levensscript Basis t.w.v. € 450,00 op schrift mondeling duiden en toelichten.
 2. Quantum Feedback body & mind scan 1,5 uur
 3. Reflectie en begeleiding.
 4. Creditpakket t.w.v. € 275,00 in te zetten binnen 1 maand na het masterconsult.

Voor drank en gezonde versnaperingen wordt gezorgd.

 

 

"Jeanne is een bijzondere coach. De meest kleurrijke die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Ze gaat nooit voor half werk. Als ze mee wandelt op je pad, voelt dat warm en veilig.
Het mooiste vind ik als ze haar parate kennis in een "blender" gooit. Hiermee lukt het haar om de juiste dosering en de perfecte vruchtbare mix aan inzichten op een smakelijke wijze aan je te presenteren.
Ze is in staat om écht naast je te staan en kijkt met humor, betrokkenheid en verwondering met je mee... jouw wereld in."

Ron van Gils  Business Creative | Identity Strategy | Business Development

Ik geef 2 masterconsulten per week. Wilt u hiervoor in aanmerking komen?
Vul dan nu het formulier in.

Liever eerst kennismaken?
Dat kan door voor het Oriëntatietraject van 2 maanden te kiezen.

Tijdens dit traject wordt duidelijk waar uw potentieel aan mogelijkheden schuilgaat. Rondjes draaien in angst en twijfel over uw omstandigheden levert niets op. Als expert weet ik u uit het angst - en twijfelmoeras te trekken. Dit levert altijd ruimte, rust en richting op waardoor er zich weer bijzondere voorvallen kunnen voordoen die uw leven verder verrijken.

Ik werk enkel en alleen met hen die voor de allerhoogste levensstandaard kiezen en er klaar voor zijn om integraal te denken, hun lichaam en geest in hun oorspronkelijke staat te resetten en zo met gemak rake besluiten nemen. Zij zijn voorbereid om binnen hun eigen leven, bedrijf of organisatie, indien nodig, baanbrekende transities door te voeren.

Tot snel!