MASTERCONSULT BUSINESS

Onderstaande video illustreert de inhoud van het masterconsult voor u als bezielde en ambitieuze Leefstijlondernemer.

Als de éne master in het energieveld van de andere zit transformeren beide energievelden en wordt het bewustzijn helderder.
Dan zijn bijzondere inzichten en ervaringen het gevolg. 

"KEN UZELF"
Ontdek dé manier om uw levensstandaard een level hoger te tillen waardoor u topfit leeft, werkt en presteert.

De maatschappelijke omwenteling klopt aan uw voordeur. Om uw leven, bedrijf of organisatie wendbaar en razendsnel door deze periode heen te loodsen en ervoor te zorgen dat u overleeft in de belangenjungle vol voetangels en klemmen, zijn een kraakheldere intuïtie en een metafysisch 'groothoek' bewustzijn vereist om de juiste beslissingen te nemen.

Randy Newman heeft het juist verwoord in zijn songtekst; "It's a jungle out there"

Transities kennen hun eigen ritme en tijd en u wilt onder geen beding dat u uit vermoeidheid of op basis van een 3D bewustzijn beslissingen neemt die universeel niet meer worden ondersteund waardoor u mét hetgeen wat u vertegenwoordigt steeds verder af komt te staan van uw ware missie. Of erger nog:  dat u gewoonweg té laat bent of uzelf op het verkeerde been hebt laten zetten door externe adviseurs!

Topfit, intuïtief leven is de toekomst!

Als u topfit bent en integraal denkt, ziet u meer, weet u meer en neemt u op basis van een kraakheldere intuïtie razendsnel beslissingen die universeel worden ondersteund. Zonder te weten wat de uitkomst is, voelt u dat het juist is! Dat is nieuwetijds leven, ondernemen en besturen!

Dit voortschrijdende proces van bewustwording en zelfinzicht is geen “quick fix” maar een reis die u voortdurend, zoals een goed georganiseerde speurtocht, van de juiste aanwijzingen voorziet. Gedurende deze tocht ontvangt u een overvloed aan kleine en grotere beloningen.

 • Ken uzelf betekent zelfkennis ontwikkelen.
 • Ken uzelf betekent verwarring in begrip omzetten.
 • Ken uzelf betekent uzelf toegang verschaffen tot die innerlijke bron van wijsheid die u permanent feedback geeft die nodig is om in 'a split second' tot rake besluitvorming te komen en de goede keuzes te maken.
 • Ken uzelf geeft u een enorm zelfvertrouwen, zelf in de meest complexe situaties.
 • Ken uzelf laat u alle sluiers oplossen die voorkomen dat uw ziel in uw lichaam verankert waardoor uw intuïtie vertroebeld raakt.

Waarom zou u het beste uit uzelf willen halen en zielsruis willen voorkomen?

Omdat er heel veel op het spel staat!
Zou u het zich kunnen permitteren dit NIET te doen? Vanwege:

 • Uw kostbare tijd
 • Uw functie
 • Uw imago
 • Uw inkomen
 • Uw status
 • Uw gezondheid
 • Uw privéleven
 • Uw relaties en hun sociale context

Succes of mislukking in een van deze gebieden van uw leven hangt af van uw vermogen om uw innerlijke wijsheid te herkennen en in te zetten. Succes is allang geen geheim meer. Het is algemeen bekend dat succes een nauwkeurig systeem van volharding en niet aflatende aandacht is voor uw 'miracle mindset', het metafysisch bewustzijn.

“Ken uzelf”, is de enige en meest betrouwbare zielsGPS die uiteindelijk tot de beste resultaten leidt. Vanuit een innerlijk gevoeld, zéker weten de juiste beslissingen nemen. Dat spaart enorm veel tijd en moeite!

Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn nu 'hot topics'.

De belangrijkste vraag is dan:
Hoe wordt u uw eigen levensalchemist en DIE persoon waarop u ALTIJD kunt rekenen en u het allerbeste advies geeft?
Hoe leert u slechte tijden in goede om te buigen en goede in nog betere?
En mocht het u tot nu toe ontgaan zijn: Het leven is onvoorspelbaar.
Uw eigen natuur en universele constellatie niet. Dáárop vertrouwen levert gemoedsrust op!

In alle rust en discretie bijkomen en bijleren!

Masterconsult Leefstijl Ondernemer

Plaats: De Pompers 1  6027 RN Soerendonk

Duur:    3,5 uur

Prijs masterconsult: € 750,00 exclusief BTW

Inhoud:

 1. JR Levensscript Basis t.w.v. € 450,00 op schrift mondeling duiden en toelichten.
 2. Quantum Feedback behandeling of business scan 1,5 uur
 3. Reflectie en begeleiding.
 4. Creditpakket t.w.v. € 275,00 in te zetten binnen 1 maand na het masterconsult.

Voor drank en gezonde versnaperingen wordt gezorgd.

 

Het JR Levensscript™ met de Businessscan verhelderde niet alleen de omstandigheden op mijn pad. Het hielp me ook focussen om op datzelfde pad dóór te gaan.

Daarbij heb ik door Jeanne moeiteloos leren schakelen tussen persoonlijke belangen, mijn bedrijfsbelangen, de belangen van mijn cliënten en de energie van het collectieve veld.

Sinds ik deze vier belangen als vanzelfsprekend met elkaar verbind behaal ik, samen met mijn cliënten, resultaten die eerder nauwelijks voor mogelijk zouden zijn gehouden.

Eva van Zeeland Oprichter Miss Natural Lifestyle.
Eva helpt koppels bij hun onvervulde kinderwens om hun natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen.

"Al vrij vroeg in mijn baan stoorde het me dat mijn coachings-kwaliteiten niet aan bod kwamen. Rond mijn 30ste besloot ik deze talenten zelf te ontwikkelen. Enkele jaren later zette ik, onder begeleiding van Jeanne, de stap naar het ondernemerschap. Door zelfkennis (JR Levensscript™) ontwikkelde mijn talent steeds verder. Jeanne ondersteunde en begeleidde dit proces waardoor de juiste stappen werden gezet die tot verdere groei leidden.
Bedrijven huren me nu in als talentcoach om talenten van hun werknemers te monitoren en te ontwikkelen zodat zij vervulling in hun baan vinden en hun meerwaarde voor het bedrijf zichtbaar is.
Door Jeanne ervaar ik steeds opnieuw dat hoe verfijnder mijn energie, des te meer openingen en mogelijkheden er bij mijn cliënten ontstaan, waardoor ze sneller, betere resultaten behalen.
Wat weer leidt tot tevreden opdrachtgevers."

Roger Kester Talentcoach www.preventivesolutions.nl

"Jeanne is een bijzondere coach. De meest kleurrijke die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Ze gaat nooit voor half werk. Als ze mee wandelt op je pad, voelt dat warm en veilig.
Het mooiste vind ik als ze haar parate kennis in een "blender" gooit. Hiermee lukt het haar om de juiste dosering en de perfecte vruchtbare mix aan inzichten op een smakelijke wijze aan je te presenteren.
Ze is in staat om écht naast je te staan en kijkt met humor, betrokkenheid en verwondering met je mee... jouw wereld in."

Ron van Gils  Business Creative | Identity Strategy | Business Development

Ik geef 2 masterconsulten per week. Wilt u hiervoor in aanmerking komen?
Vul dan nu het formulier in en u hoort van mij.