HEALY 50 VRAGEN EN ANTWOORDEN

Mochten er onverhoopt in de blauwe app storingen zijn?
Bij gebruik van de blauwe app zet je deze op de vliegtuigmodus. 
Die doe je zo:
Ga naar instellingen wieltje rechtsonder.
Ga naar cloud instellingen en scroll naar beneden.
Zet Auto Sync en List Sync van 27 juni tot 5 juli uit
en dan zou je gewoon nog van de blauwe app gebruik kunnen maken.

ALGEMENE STORING? ZIE HIER BENEDEN!

Na de synchronisatie met de cloud van de blauwe app van de Healy Resonance zie je ná 1 mei talrijke nieuwe programma's staan.

Word je overweldigd door de mogelijkheden?
Wil je overzichtelijk, in zo kort mogelijke tijd
het uiterste uit je Healy halen
zodat je het meeste profijt van je investering hebt?

 Stuur dan 'n email naar info@jeanneroefs.com
en ontvang de link naar het Healy Resonance ondersteuningsprogramma.

 


HEALY STORING

Connectieproblemen om zelf op te lossen.

98% van de problemen die zich voordoen met de Healy zijn connectie problemen die we zelf kunnen oplossen met onderstaande stappen. Connectie vraagt soms tijd. Volg onderstaande stappen. De andere 2 % zijn van de Healy en deze wordt dan ook vervangen.

 De constante problemen met de IOS phone 7 (witte schermen):
De ontwikkelaar deed zijn best om dit voorlopig aan te passen in de app zelf (Healy is nog niet zeker of deze helemaal van de baan zijn). 
Wanneer de nieuwste app versies eraan komen zullen deze issues opgelost moeten zijn, de testen zijn volop bezig.

 Oorzaken van de problemen:

 • De internetconnectie is te zwak of niet stabiel.
 • Bluetooth problemen. Er zijn teveel bluetooth signalen in de buurt, de Healy signalen zijn veel korter dan andere bluetooth app.
 • Memory is te klein op je phone.
 • Teveel bluetooth apparaten in de buurt.
 • Teveel apps op de achtergrond open.

 Problemen voorkomen

 • Regelmatig zelf een update doen in je Healy app en in je phone zelf (dit omdat de phone dat niet altijd automatisch de cache update doet, en dan creëer je problemen)
 • Zorgen dat je geheugen niet te vol zit. (Bijv. teveel foto’s) Want dan loopt je device sowieso te traag> De belangrijkste probleemveroorzaker.
 • Laat niet teveel apps lopen op de achtergrond.
 • Er bestaan free apps om met 1 klik om alles wat op de achtergrond loopt op te schonen. Phone is een mini-computer die alles onthoudt.   Doe dit minstens 1x per week. Daarom ook je phone minstens 1x per week uit-/aanzetten.

 Meest voorkomende problemen

 • App van de achtergrond naar de voor halen en de connectie knop blijft draaien. (alleen bij IOS) dit is een server fout waaraan Healy reeds gewerkt heeft, gebeurt het nog, volgende stappen uitvoeren. – app sluiten en heropstarten en opnieuw connecten. Dit euvel zal opgelost zijn bij de nieuwe app versie die ze volop aan het testen zijn op dit moment, nog even geduld.
 •  Resonantie synchronisatie blijft op 10% hangenDat probleem is door Heal opgelost. Zorg er echter wel voor dat je een stabiele en sterke internetverbinding hebt, anders zal het uploaden lang duren (Healy is een zwaar bestand) Het is lineair, dus de vooruitgang kan blijven hangen op een bepaald %, heb geduld en geef het de tijd om te uploaden, ikzelf heb het bij één van mijn Healy's gewoon aan de kant gelegd en een uur later was het in orde.
 • Wit scherm of disconnectie na scanning met resonance .
  De software is verward met wat het moet laten verschijnen op het scherm.
 • Alle apps op de achtergrond sluiten
 • Ga naar een plaats waar je zo weinig mogelijk in de buurt bent van andere
  Bluetooth app. (deze stap alleen kan al helpen)
 • Healy resetten (ontdoen van memory)  en aanzetten (groene lampje knippert)
 • Blauwe app openen en verbinden.
 • Instellingen phone > Bluetooth > en beschikbare apparaten aanklikken > Healy  verschijnt en erop klikken (als er code wordt gevraagd 0000 intikken)
 • Naar blauwe app gaan en kijken wat er gebeurt, nog geen verbinding? 
  Dan de stap hierboven herhalen. Indien dit nog niet lukt kan je ook in de blauwe app bij instellingen > Healy verbinden aanklikken. Dit herhaal je enkele keren tot je blauwe lampje knippert.
 • Als ‘….device’ verschijnt moet je niet bevestigen, er wordt dan een ander device dan de Healy bedoeld.

 Roze app opent en sluit meteen     

Dit komt omdat er een ander Bluetooth apparaat in je omgeving is. Wanneer dit blijft optreden wanneer je geen andere apparaten in je buurt (ook niet van je buren) hebt, weet je dat Healy de crash veroorzaakt en dan support verwittigen, is heel zeldzaam.

Healy roze app connect niet bij eerste gebruik.

 • Teveel devices in de buurt.
 •  Kan zijn dat het serienummer niet juist is (gebeurt ook weinig). Dan moet je blauwe app starten en kijken welk serienummer daar vermeld staat. Is dat niet hetzelfde serienummer dan op je Healy dan moet je de blauwe app  verwijderen en herinstalleren.

Healy connect alleen als deze aan de oplaadkabel ligt

Dit komt omdat de batterij leeg is en niet meer oplaadt. De oorzaak hiervan is dat de batterij in het begin niet 3x de full range heeft gehad (wat betekent 3x volledig opladen?)

Daardoor krijg je ook niet de juiste weergave van je oplaadtijd van je Healy op je phone. Het gebruikt een algoritme dat zoekt naar een min en max bereik van de batterij via een wiskundige berekening. Dit is onnauwkeurig omdat bij het eerste gebruiknemingen het verkeerde beginpunt werd opgenomen omdat de Healy niet de full range heeft genoten.
We herstellen dit door de reset (verwijderen memory) van de Healy zodat de Healy een nieuw bereik gaat tonen op je phone. Daarna de full range toepassen.

Hoe zie je dat je batterij leeg is? Als het groene lichtje tijdens het opladen heel lichtjes pulseert.
Blijft het groene lichtje gewoon constant groen en laat de Healy niet op?
Dan is het een fout van de Healy zelf en moet je hem laten vervangen door Healy.

Succes! 


ALGEMENE PRAKTISCHE VRAGEN HEALY

1. Bluetooth- en verbindingsproblemen

Om de Healy met je smartphone te verbinden, moet Bluetooth actief zijn op je smartphone. Bovendien moet het delen van locaties zijn ingeschakeld (dit is vereist voor Bluetooth Low Energy)

Stappen voor probleemoplossing:

 • Schakel Bluetooth uit en vervolgens weer in.
 • Voer een hardware-reset uit (houd de aan / uit-knop 20 seconden ingedrukt totdat de groene LED permanent brandt).
 • Controleer uw smartphone-instellingen om te zien of alle machtigingen voor de Healy-app zijn geactiveerd.
 • Ga naar een gebied waar geen andere Bluetooth-apparaten actief zijn.
 • Zorg ervoor dat Healy is ingeschakeld, de groene LED moet knipperen.

2. Neemt de Healy advisor analyse app mijn vingerafdruk op?

Nee! Deze functie is bedoeld om de focus vast te houden en aanwezig te zijn terwijl de analyse wordt uitgevoerd ...
Er is geen registratieproces voor de HealAdvisor Analyze-app, aangezien we de SSO-functionaliteit of Single Sign-On gebruiken, waardoor jij je aanmeldt bij al onze apps en digitale platforms met alleen je inloggegevens van Healy World. Nadat je verbinding hebt gemaakt met jouw Healy, waarop de Healy Resonance-editie is geïnstalleerd, word je naar het inlogscherm geleid. Je logt in met je Healy World  emailadres en wachtwoord. Zelfs als je de HealAdvisor Analyse-app nog nooit eerder hebt gebruikt.

3. Hoe verhoudt de Healy zich tot een PEMF-apparaat

Een PEMF-apparaat, of pulserende elektromagnetische veldtherapie, gebruikt een paar statische frequenties om voornamelijk bloedsomloop en pijn te behandelen. Bij ieder gebruik van een PEMF apparaat ontvangt de persoon telkens dezelfde frequenties. De Healy gebruikt minimaal 144.000 dynamische frequenties die telkens in het moment veranderen. Geen twee behandelingen zijn ooit hetzelfde. Er zijn ook geen PEMF-apparaten die als wearables worden beschouwd.

4. De HealAdvisor Analyze-app werkt niet op een andere smartphone

 1. Maak een back-up van de hoofdsleutel( Master Key). Je kunt jezelf een e-mail sturen met de Master Key als bijlage.
 2. Download het Master Key-bestand van je e-mail naar je tweede smartphone
 3. Als je de HealAdvisor Analyze-app op de tweede smartphone installeert, importeert de software vanzelf de Master Key.

5. Sommige of al mijn klanten zijn verdwenen na het opnieuw installeren van de HealAdvisor Analyze-app.

Iedere klant wordt automatisch opgeslagen op je smartphone. Alleen de cliënten die met de Cloud zijn gesynchroniseerd, worden op de Cloud-server opgeslagen. Verwijder je de HealAdvisor Analyze-app, dan worden de cliënten, die NIET met de cloud zijn gesynchroniseerd maar alleen maar op je smartphone of tablet zijn opgeslagen, óók verwijderd.  Je cliënten gaan niet verloren als ze zijn gesynchroniseerd met de Cloud, omdat je ze kunt downloaden wanneer je inlogt in de app en op de knop "Wijzigingen synchroniseren" drukt, omdat ze nog steeds aanwezig zijn op de Cloud-server. Wél moeten cliënten in juridisch opzicht schriftelijk toestemming geven om gesynchroniseerd te worden in de  Healy Cloud!

6. Healy FAQ Hoofdsleutel/ Master Key niet beschikbaar of verloren.

Als de Master Key voor de HealAdvisor Analyze-app niet langer beschikbaar is, moet het Cloud-account op de live server worden gereset door ondersteuning. Daarbij gaan alle reeds gemaakte gegevens zoals klanten, databases, lijsten en afbeeldingen verloren.

7. Fout -Kan geen verbinding maken met de inlogserver niet gedefinieerd-.

Als je dit foutbericht ontvangt, is het mogelijk dat je verbinding met de inlogserver is verbroken, ook al ben je al aangemeld bij de HealAdvisor Analyze-app. Om dit snel op te lossen, log je uit bij je HealAdvisor Analyze-app door naar Cloud-instellingen - Uitloggen te gaan. Log daarna weer in op uw account. Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat u uw e-mailadres en wachtwoord weet. Zorg er ook voor dat u een back-up van uw Master Key hebt, voor het geval deze u vraagt ​​om deze te importeren nadat u zich opnieuw hebt aangemeld.

8. Autorisatiefout bij inloggen.

Als je een pop-up bericht krijgt met de melding "Autorisatiefout" wanneer je probeert in te loggen op de HealAdvisor Analyze-app, zorg er dan voor dat je probeert in te loggen met je Healy World-e-mailadres in plaats van de gebruikersnaam. De SSO, of de functie voor eenmalige aanmelding herkent de gebruikersnaam niet.

9.  HealAdvisor Analyze App loopt vast of loopt vast wanneer op Lijsten wordt gedrukt.

Als de HealAdvisor Analyze-app crasht / vastloopt wanneer je op Lists drukt, zorg er dan voor dat u het volgende doet:

1) De app is up-to-date. Als je de Google Play Store of Apple App Store gebruikt, staat er dan dat je de nieuwste versie hebt of dat er geen "Update / Cloud" -knoppen verschijnen,

2) Ga naar de cloudinstellingen van de app - voer een volledige synchronisatie uit en selecteer vervolgens Upload alle gegevens naar cloud. Probeer na het voltooien van beide stappen het gedeelte Lijsten opnieuw te openen,

3) Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan door uw klanten en kijk of u enkele ervan kunt verwijderen, herhaal daarna stap 2,

4) Als geen van deze stappen helpt, neem dan contact op met ondersteuning

10. Kan ik de hoofdsleutel /Master Key hernoemen of de inhoud ervan wijzigen?

Nee! De hoofdsleutel/Master Key moet worden gelaten zoals hij is.  Als je het hernoemt of de inhoud verandert, zal het hoogstwaarschijnlijk niet meer werken.
Let op: de hoofdsleutel is een zwaar gecodeerd bestand en als zodanig kun je de (ware) inhoud niet lezen.

Als je eerder de naam van je hoofdsleutel hebt gewijzigd en nu werkt het niet, neem dan contact op met de ondersteuning en voeg je hoofdsleutel toe aan de e-mail.

11. Waarom moet mijn Healy het delen van GPS-locaties hebben ingeschakeld?

Dit is het geval met Android-versie 6.0 en hoger

Er zijn twee verschillende soorten Bluetooth-verbindingen: standaard Bluetooth en Bluetooth Low Energy (BLE). Het belangrijkste verschil tussen deze twee is dat BLE een aanzienlijk lager energieverbruik heeft dan standaard Bluetooth. Sommige apparaten en apps voor verschillende doeleinden (veel wearables) hebben BLE nodig, zodat je ze langer kunt gebruiken dan met alleen de standaard Bluetooth.

Apparaten zoals de meeste koptelefoons, draadloos toetsenbord en muis, enz. Gebruiken meestal standaard Bluetooth omdat hun energieverbruik normaal niet zo veeleisend is als de energiebehoeften van Healy en andere apparaten / apps.

12. Ik kan mijn Healy-apparaat niet vinden in de Bluetooth-instellingen van de smartphone

Healy is niet verbonden met uw smartphone via de Bluetooth-instellingen van de smartphone. Om je Healy te verbinden, zet je gewoon je Healy aan, zet je Bluetooth en GPS / Locatie delen aan op je smartphone en start je de Healy App of de HealAdvisor Analyse App. Binnen deze apps kun je vervolgens verbinding maken met je Healy.

13. Groen lampje van mijn Healy-apparaat knippert niet constant

Het groene lampje gaat uit als er geen frequentieprogramma actief is, maar het blauwe lampje van de Bluetooth-indicator blijft branden wanneer de Healy-app of de HealAdvisor Analyze-app verbonden zijn en communiceren met je Healy. Het groene lampje tijdens de HealAdvisor Analyze-app licht alleen op als je in de vibratiemodus bent.

14. Programma's worden niet geopend vanuit Healy Watch of HealAdvisor-app

Als "Unbekanntes Program" PROGRAM_NAME_ABCD verschijnt wanneer je een bepaald programma probeert te starten vanuit de HealAdvisor-app of de Healy Watch-app, zorg er dan voor dat alle 3 genoemde apps volledig zijn bijgewerkt (Apple App Store of Google Play Store). Als alleen het bijwerken van de apps niet werkt, overweeg dan om de Healy Watch-app of de HealAdvisor-app opnieuw te installeren.

Als het probleem zich blijft voordoen, controleer dan of het alleen dit ene programma is dat niet kan worden gestart, of meerdere of allemaal. Als het slechts een of een paar programma's zijn die niet starten - maar andere programma's starten prima -, neem dan contact op met de ondersteuning dor een supportticket aan te maken en noteer het specifieke programma en de foutmelding die verschijnen.

15. Algemene oplossingen voor probleemoplossing

Dit zijn algemene oplossingen die je bij enkele problemen kunnen helpen:

 1.  Sluit de Healy-app volledig (niet alleen door hem naar de achtergrond te verplaatsen) en start hem opnieuw.
 2. Controleer of het delen van locaties is geactiveerd (moet worden geactiveerd)
 3. Schakel Bluetooth op de smartphone uit en vervolgens weer in.
 4. Houd de aan / uit-schakelaar minimaal 15 seconden ingedrukt tot de groene LED permanent brandt.

    16. App verliest vaak de verbinding.

    Als de Healy-app regelmatig de verbinding met je Healy verliest, probeer dan de volgende stappen:

    1. Start de Healy-app opnieuw en probeer het opnieuw.
    2. Verlaat de app, reset het Healy-apparaat (houd de aan / uit-knop 15-20 seconden ingedrukt tot een constant groen lampje brandt) en probeer het opnieuw.
    3. Laad je Healy volledig op.
    4. Als geen van de bovenstaande stappen voor u werkt, probeer dan het volgende:

                -  iOS - start de telefoon opnieuw op

                - Android - wis de Bluetooth-cache en gegevens op uw smartphone (tutorials over hoe u dit moet doen zijn online te vinden, neem
                     contact op met onze ondersteuning door een supportticket aan te maken als je hulp nodig hebt).

    17. Hoe de Healy aan te zetten

    Druk kort maar krachtig op de aan / uit-knop. Als het niet aan gaat, probeer het dan met wat meer kracht in het midden van het aan / uit-pictogram.  Als het groene lampje ongeveer 3 keer snel knippert, betekent dit dat de batterij leeg is en Healy moet worden opgeladen.

    18. Wat betekenen de Hertz HZ-nummers?

    Elk programma heeft een reeks frequenties die Healy uitzendt, elk voor een paar seconden. Healy controleert ook hoe lang een frequentie nodig is.

    19. Waarom voel ik niets?

    Ons fysieke lichaam kan slechts tot 1.000 Hz voelen. Healy kan veel hogere bereiken leveren en elk programma levert verschillende frequentiebereiken, gemeten in Hz. Je kunt proberen de intensiteit te verhogen totdat je een lichte tinteling voelt. Sommigen van ons zijn gevoeliger dan anderen. Op sommige dagen kun je meer resoneren met sommige frequenties, op sommige dagen minder. Het hangt er ook van af of het programma stroomregeling of spanningsregeling heeft. De oorelektrodeprogramma's gebruiken meestal stroomregeling, wat betekent dat de spanning variabel is totdat een bepaald stroomniveau is bereikt. Vaak is de stroomsterkte erg laag en kun je de stroom niet voelen, omdat er minder stroom nodig is voor craniale applicatie.

    20. Wat is de TAN-link van de therapeut?

    Je kunt aangepaste frequentieprogramma's gebruiken die zijn gemaakt door TimeWaver-gebruikers / -experts voor een specifieke toepassing en deze naar je Healy-app laten sturen. Ze worden gedownload van de Cloud en je kunt ze overbrengen naar jouw Healy.

    21. Healy FAQ Hoe u een resonantiescan uitvoert en frequenties verzendt

    https://youtu.be/vV6KGZNZX7k

    22. Healy app blauw scherm met slechts één app

    https://youtu.be/ZmNs3fYpBe8

    23. Waarom zie ik de inloggegevens van iemand anders op mijn scherm?

    Dit is bijna altijd een cookiesprobleem. Wanneer je de eerste keer inlogt op Healy, word je erop gewezen dat de website cookies in  je browser achterlaat. De beste manier om dit te voorkomen, is door in te loggen op je browser via het "incognito" scherm, die in verschillende browsers verschillend kan worden gelabeld. Dan werken alle links correct die links in je dashboard staan.

    24. Healy HealAdvisor-zelfstudie ( tutteriol)

    https://youtu.be/PzEyUtTCEdY

    Healy HealAdvisor-zelfstudie

    Welkom bij de HealAdvisor-zelfstudie. Je moet een Healy hebben om deze applicatie te gebruiken. Zoek en start de HealAdvisor eenvoudig vanaf je smartphone of tablet. Zoals je hier zult lezen, is de HealAdvisor-app geen medisch advies.

    Je  bent nu op het welkomstscherm. Druk gewoon op de startknop. Je ziet nu de HealAdvisor-zoekbox bovenaan. Als jij je ook abonneert op de digitale voedings-app, zal de kleur donker zijn zoals het zoekvak van HealAdvisor. Hier zie je de disclaimer dat de Healy niet bedoeld is om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen of om medisch advies te geven. Klik hier op OK.

    Nu ben je op het zoekscherm. Hier vind je aanbevelingen voor Healy-frequentieprogramma's voor bio-energetische balancering. Je kunt zoeken naar problemen, programmanamen, programmapagina's en meer onderwerpen. We zullen hier op het onderwerp artritis ingaan.

    De eerste primaire en secundaire zoekresultaten worden hier weergegeven.

    Druk op de andere programmaknop om extra beschikbare programma's te zien.

    Je  kunt elk programma eenvoudig aan een aangepast programma toevoegen door op het groene plusteken te drukken.

    Druk linksonder op de groene programmaknop.

    Je komt nu op het scherm waar je programma's op maat kunt maken.

    Wat je nu ziet, zijn individuele programma's die je aan programmagroepen hebt toegevoegd. Klik bovenaan op van actieve programmapools naar actieve programma's.

    Hier zie je een lijst met onderwerpen, die afzonderlijk kunnen worden geselecteerd voor extra keuzes.

    In dit geval zullen we het immuunsysteem kiezen. Klik op volgende bij de pijl rechtsonder.

    Kies tenminste één antwoord.

    Dit zijn de onderwerpen van jouw aanvraagplan. Voeg onderwerpen toe, geef prioriteit aan en deactiveer onderwerpen om bijgewerkte aanbevelingen voor Healy-programma's te krijgen. Klik op doorgaan of je kunt extra onderwerpen toevoegen.

    Nu zal de HealAdvisor de aanbevelingen van jouw Healy-programma voorbereiden. Klik op doorgaan om de toepassingsaanbevelingen te zien.

    De volgende frequentieprogramma's zijn vastgesteld om jouw bio-energetische balans te ondersteunen. Selecteer een programma om het te wijzigen of te deactiveren.

    Hier kun je ook een aanvraagplan maken door op de knop onderaan te klikken.

    Hier kun je selecteren wanneer jij je Healy wilt gebruiken en jouw aangepaste toepassingsplan wilt maken.

    Nu is jouw aanvraagplan klaar. Klik op de doorgaan-knop.

    Hier zie je nu je aanstaande aanvraagplan. Veel succes met het gebruik van uw HealAdvisor-applicatie!

     

    25. Wat betekenen al deze indicatoren in de Healy-app?

    https://youtu.be/s34behLzcIw

    Bovenaan, onder het programma dat momenteel wordt uitgevoerd, aan de rechterkant, zie je de werkelijke frequentie die de Healy op dat moment verzendt. Aan de linkerkant zie je de lengte van het programma.

    Helemaal onderaan staat een nummer in de cirkel. Dat is de intensiteit van de stroom, waarbij 100% het hoogst is. Deze pas je aan met deze plus en min icoontjes.

    Een kleine rode stip verschijnt in de grotere cirkel bovenaan. Er zal de hele tijd een zwart, grijs of wit pad achter lopen. Het is de indicatie van de geleidende verbinding met je lichaam. Zwart betekent onvoldoende verbinding, wit betekent voldoende verbinding en grijs betekent niet van toepassing.

    Omstreeks negen minuten zie je een andere indicator onderaan de grote cirkel. Het is de voortgangsindicator. Het wordt uitgedrukt als een positief of een negatief getal.

    Elke keer dat de frequentie in de rechterbovenhoek verandert, verandert ook het voortgangspercentage.

    Hoe hoger het positieve getal, hoe dichter je lichaam bij het absorberen van die frequentie is. Positief 99% is het hoogste dat positief zal gaan, en negatief 99 is het laagste dat negatief zal gaan. Als je een negatieve 99% ziet, heeft je lichaam deze specifieke frequentie echt nodig. Interpreteer een negatief getal niet als een slechte indicator. We hopen dat dit je helpt de Healy-app-indicatoren beter te begrijpen.

     

    26. Hoe vind ik mijn Master Key? (iPhone / iPad)

    https://youtu.be/LpgvLPaEM-A

    De Master Key is alleen bedoeld om te worden gebruikt in de HealAdvisor Analyze-app, ook wel bekend als de Resonance-app. Het is de app met de blauwe stip. Het wordt niet gebruikt op de Healy-app of de app die is gelabeld met de roze stip. De Healy-app werkt zonder de Master Key. Tijdens de installatie krijg je veel mogelijkheden aangeboden om je Master Key op te slaan. De "Master Key is de enige manier om je gegevens terug op te halen uit de cloud. Je kunt deze uploaden naar de cloud, Dropbox, Drive, Box, of je kunt deze ook opslaan in de map met bestanden op je telefoon en op andere plaatsen. Op je iPhone , zoek gewoon je bestandenpictogram op je iPhone en druk op de app. Je krijgt opties om de Master Key, zoals je iCloud Drive, op je iPhone, in de map Downloads of op andere plaatsen op te slaan (of te vinden). noteer waar je dit opslaat. Het bestand wordt altijd opgeslagen als een dot json-bestand en de bestandsnaam begint altijd met healy.

    Op je iPad is het proces in principe identiek. Zoek je map met bestanden, die zich in dit geval onder aan het scherm bevindt. Je ziet dat het al in de iCloud-schijfmap staat, maar je kunt rechtsonder in het scherm op de bladerknop drukken. Je ziet aan de linkerkant verschillende plaatsen waar je een bestand kunt opslaan of zoeken. Nogmaals, je ziet dezelfde map omdat deze zich in dezelfde iCloud-map bevindt voor zowel de iPhone als de iPad.

    We hopen dat dit nuttig is geweest om je te laten zien hoe jij je hoofdsleutel terug kunt vinden die hebt hebt geïmporteerd en opgeslagen.


    TECHNISCHE VRAGEN HEALY

    27. Moet ik de elektroden gebruiken met de HealAdvisor Analyze-app?

    De Healy-app en de HealAdvisor Analyze-app werken op twee verschillende fysieke niveaus. Alleen met de Healy App heb je de elektroden nodig.

    De lijsten, die worden getrild door de HealAdvisor Analyze-app, worden via de kwantumsensor overgebracht naar het informatieveld naar de bijbehorende klant, er zijn geen elektroden nodig. De verzending van de informatie is niet lokaal en zonder fysiek contact.

    28. De armbandelektroden verbinden met Healy

    Het maakt niet uit hoe de armbandelektroden in Healy zijn gestoken (+ of - polariteit).

    Als je tijdens het aanbrengen geen of slechts een lichte tinteling voelt, bevochtig je de armbandelektroden en controleer je of ze correct zijn geplaatst. Ze moeten strak worden gedragen.

    29. Problemen met contactindicator

    Controleer eerst of de elektroden correct zijn aangesloten en goed contact met de huid hebben. Bevochtig voor een beter contact de elektroden met een paar druppels water.

    Als de contactindicator nog steeds zwart is, kan het zijn dat de huidweerstand (Bijvoorbeeld door een droge huid of een vette olielaag) nog steeds te hoog is. Controleer de conditie van de huid of verhoog in dit geval de intensiteit van het frequentieprogramma.

    In sommige programma's is met opzet een grijze contactindicator geprogrammeerd. Het betekent dat de contactindicator is gedeactiveerd.

    30. De Healy-batterij is niet volledig opgeladen.

    Meestal moet de Healy na 3 uur opladen volledig zijn opgeladen, maar als je net een Healy hebt gekocht, kan het zijn dat de Healy diep ontladen is, wat betekent dat hij 12 uur moet worden opgeladen. Het is ook handig om de oplaadcycli te herhalen met een nieuwe Healy.

    Een ander ding om op te letten is om op te merken of het groene lampje op de Healy heel subtiel flikkert tijdens het opladen. Als dit het geval is, betekent dit dat het correct wordt opgeladen. Als dit niet het geval is, reset u het oplaadproces, sluit u het apparaat aan op een andere oplader met meer vermogen of probeert u een ander stopcontact / stopcontact.

    Je ziet rechtsboven in de Apps een virtuele batterij met het beschikbare percentage aan stroom die je Healy nog heeft.

    Neem contact op met Support als het probleem zich blijft voordoen.

    31. Hoe jij jouw Healy kunt resetten

    Houd de aan / uit-knop op jouw Healy 15 tot 20 seconden ingedrukt totdat het groene lampje permanent brandt. Zodra jij je vinger van de aan / uit-knop haalt, gaat het groene lampje uit. Nu is je Healy gereset naar de fabrieksinstellingen en wordt een standaardprogramma uit het geheugen geladen.

    32. Wat is de bedrijfstijd van de Healy?

    De bedrijfstijd van Healy is ongeveer. 7-8 uur. Dit hangt ook af van het programma dat je gebruikt, aangezien sommige meer stroom nodig hebben dan andere.  Het maakt niet uit welk type USB-oplader je gebruikt. Healy bevat een interne controlecontroller die de stroom regelt. Er moet een stroom van minimaal 100 mA aanwezig zijn, maar absoluut elke lader kan dit soort stroom leveren. Je ziet rechtsboven in je Healy Apps een virtuele batterij met het percentage van de stroom die de Healy  nog heeft.

    33. Moet ik elektroden gebruiken voor een Healy frequentieprogramma?

    De microstroom met de frequenties van de Healy-frequentieprogramma's wordt met elektroden op het lichaam overgedragen. Als er geen elektroden worden gebruikt, wordt alleen de informatie van de frequenties naar het informatieveld gestuurd en wordt het door de generator gegenereerde frequentie-gemoduleerde magnetische veld naar het bio-energetische veld gestuurd. Met de HealAdvisor Analyze App wordt de informatie altijd rechtstreeks naar het informatieveld gestuurd met behulp van de kwantumsensor.

    34. Wat is de OK NOK-melding?

    Wanneer de Healy-app is geminimaliseerd maar een programma nog loopt, geeft de OK- of NOK-meldingstekst aan of de elektroden / kabels correct zijn aangesloten tijdens een programma.

    -OK betekent dat ze goed zijn bevestigd en geleidend

    -NOK betekent dat ze niet goed zijn bevestigd en niet geleidend. Bevestig in dat geval de kabels opnieuw en / of maak het contactpunt op uw lichaam vochtig.


    VRAGEN OVER DE HEALY PROGRAMMAS

    35. Wat zijn sessies op afstand of externe sessies?

    Een sessie op afstand of extern wordt gedaan op iemand die niet fysiek in uw aanwezigheid is of iemand die niet in de buurt van een Healy is. Nadat je de vereiste informatie hebt ingevoerd en een foto van de persoon hebt geüpload om zijn profiel te voltooien, kun je de persoon scannen en trillen. Het is niet nodig dat ze hun duim op het scherm plaatsen. Dit doe je zelf en stelt focus en intentie vast. Dit proces wordt bereikt door de kwantumsensor en het wordt bereikt via het informatieveld. Focus en intentie op zowel de afzender als de ontvanger zijn erg belangrijk, zorg ervoor dat de ontvanger ook gehydrateerd is en later probeert te aarden, net zoals je zou doen met iemand als ze bij jou zouden zijn.

    36.  Kan ik de HealAdvisor Analyze-app minimaliseren tijdens het uitvoeren van een analyse?

    Het minimaliseren van de HealAdvisor Analyze-app tijdens een analyse en trillingen moet worden vermeden. De belangrijkste reden hiervoor is dat de Healy een constante bluetooth-verbinding met de HealAdvisor Analyze-app nodig heeft, zodat deze goed kan resoneren. Een dergelijke verbinding kan worden verbroken door de app te minimaliseren, en zal volledig verloren gaan en de analyse wordt gestopt als u de HealAdvisor Analyze-app sluit.

    Dit is anders dan de Healy-app, omdat ze op een andere manier werken, waarbij de frequenties van de Healy-app over de elektroden worden overgedragen.

    37. Waarom verzenden of laden sommige Healy-app-programma's erg snel?

    Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom sommige programma's erg snel verzenden / laden wanneer ze worden gestart met de Healy-app.

    Dit gebeurt met programma's die maar een klein aantal frequenties gebruiken (voorbeeld: Insomnia heeft 1 frequentie), dus de data die vanuit de Healy app naar Healy moet worden verzonden is erg klein. De meeste programma's hebben veel meer frequenties of stappen en vereisen een langere verzend- / laadtijd.

    De meeste Healy-programma's gebruiken een groter aantal frequenties, zoals alle Gold Cycle-programma's, alle Bioenergetic Balance 1- en 2-programma's, alle Meridian 1- en 2-programma's, evenals enkele andere.

    De programma's met slechts 1-2 frequenties zijn meestal pijn- / lokale stimulatieprogramma's of alle programma's die "acuut" in hun naam hebben.

    Let op: de programma's met slechts een paar frequenties hebben geen 3 cirkelsymbool rechtsboven hun icoon, maar programma's die systemisch zijn (veel frequenties) tonen dit icoon:

    38. Kan ik een programma stoppen voordat het af is?

    Ja, iedere programmaduur van meer dan 20 minuten is gunstig. Toch wordt aanbevolen om de programma's voor hun volledige duur uit te voeren, aangezien ze verschillende frequenties hebben die voor verschillende delen van het programma worden toegepast

    39. Hoe vaak kan ik Healy-programma's op één dag uitvoeren?

    Healy raadt aan om maximaal 2-3 programma's per dag te draaien; raadpleeg de Healy-handleiding en de First Steps-gids voor een beter begrip van programma's en gebruiksfrequentie.

    40 Waarom voel ik geen verbetering met de Healy?

    Er zijn meerdere redenen waarom iemand denkt dat zijn gezondheid niet is verbeterd met een Healy. Vaak boeken ons lichaam en onze emoties aanzienlijke vooruitgang, maar het is misschien niet meteen duidelijk. Sommige mensen reageren vrijwel onmiddellijk, terwijl anderen er langer over doen.

    De Healy was nooit bedoeld als het enige middel om een ​​ingewikkelde puzzel zoals het menselijk lichaam op te lossen. Zelfs wanneer iemand een arts raadpleegt over een reeks symptomen of pijn, zou de arts normaal gesproken een reeks tests uitvoeren om te zien wat er in het hele menselijk lichaam plaatsvindt, in plaats van slechts een momentopname van één symptoom. Als je de fysieke voor en na tests nog niet hebt ondergaan, ben jeu wellicht totaal niet op de hoogte van de vooruitgang die je boekt. Je arts zal je bijna altijd zeggen dat jij je gezond verstand moet gebruiken, zoals verstandig eten, voldoende rust nemen en sporten.

    Onze lichamen zijn geduldiger dan wij. Enkele zaken om te overwegen:

    1. Iedereen met een gezondheids- of emotioneel probleem heeft niet dezelfde klacht of nood, noch zullen ze hetzelfde of met dezelfde snelheid reageren.
    2. De voorgestelde tijden om de Healy te gebruiken zijn slechts voorgestelde tijden. Sommige hebben misschien meer tijd nodig, terwijl andere misschien een kortere tijd nodig hebben. Luister naar je lichaam en noteer zelfs de kleinste veranderingen of verbeteringen in je Healy dagboek. Dan kun je er na een tijdje op terugkijken en je vorderingen teruglezen.
    3. Drink je voldoende en aard jij jezelf geregeld? Als je deze cruciale zaken niet doet, zullen al je inspanningen waarschijnlijk niet zo effectief zijn.
    4. Vaak zijn er emotionele problemen die bijdragen aan fysieke problemen. Gebruik je alle Healy-programma's en frequenties die je tot je beschikking hebt om ook deze problemen aan te pakken?
    5. Zou het kunnen zijn dat je gezondheid iedere dag ernstig wordt ondermijnd door factoren waar je geen weet van hebt?  Vermijd namelijk de zaken die in eerste instantie ertoe bijgedragen hebben dat je ziek bent geworden. Bijvoorbeeld overmatige blootstelling aan incoherente, lichaamsvreemde straling of een ongezond voedingspatroon, té weinig beweging  of slaapstoornissen.

    We bereiken onze huidige status niet van de ene op de andere dag en we zullen deze ook niet van de ene op de andere dag wijzigen. Zorg ervoor dat je alle tools gebruikt die je hebt en lees de ervaringen van anderen. Voel jij je desondanks toch onzeker in eht gebruik en over je te behalen succes? Schakel dan voor 3 maanden een Frequentie Therapeut in die samen met jou een behandelprotocol samenstelt en de vinger aan de pols houdt.

    Enkele tips om zicht te houden op je resultaten:

     

    1. Houd een logboek bij van de hoeveelheid water die je drinkt. Veel mensen zullen verrast zijn hoe weinig water ze drinken.
    2. Als een van uw doelen gewichtsverlies is, weeg jezelf dan aan het begin van de dag, met je kleren uit voordat je begint. Zorg ervoor dat wanneer jij je gewicht opneemt en registreert, dit op hetzelfde tijdstip van de dag is onder dezelfde omstandigheden.
    3. Neem een ​​meetlint en meet je heupen, taille, armen en dijen. Je verliest misschien geen gewicht, maar je verliest misschien wel centimeters.
    4. Houd een dagboek bij - noteer alles wat je zorgen baart en de positieve veranderingen die je opmerkt.
    5. Let op de frequenties die je gebruikt en schakel voor 3 maanden een Frequentie Therapeut in - wie weet gebruik je misschien het verkeerde programma, of de juiste frequenties, maar niet de juiste tijdsduur dat die je nodig hebt.
    6. Als je de Healy Resoance app gebruikt, zorg er dan voor dat je ook de normale Healy-app gebruikt. Het gebruik van de elektroden kan onder bepaalde omstandigheden efficiënter zijn. Het gemak en de snelheid van de Healy Resonance-app vertaalt zich niet noodzakelijkerwijs in wat het meest effectief is.

    Last but not least zijn focus en intentie erg belangrijk voor het succes van dit apparaat. Laat je focus niet zijn "Ik wil echt van deze aandoening of dit ongemak af". Denk in plaats van het gewenste resultaat. Bedenk hoe jij je lichamelijk en emotioneel zult voelen als je blaakt van  een goede gezondheid. Denk terug aan de momenten in je leven dat jij je fantastisch voelde. Gebruik dat als maatstaf in plaats van na te denken over het wegwerken van een aandoening of ongemak. Je zult merken dat dit veel beter werkt.

    41. Wat zijn Bachbloesems?

    Bachbloesems zijn een algemeen verkrijgbare, populaire vorm van complementaire en alternatieve geneeskunde die in de jaren dertig is ontwikkeld door de Britse arts dr. Edward Bach. Bach wijdde zijn leven aan de ontdekking van 38 remedies die overeenkomen met 38 negatieve emotionele toestanden. Bach geloofde in een werkelijk holistische vorm van emotionele genezing; Aangenomen wordt dat Bachbloesemremedies het lichaam helpen zichzelf te genezen door "een positieve emotionele toestand te verschaffen die bevorderlijk is voor het herstel van een gezond evenwicht en door te werken als katalysator voor de eigen interne bronnen van het individu om het evenwicht te bewaren". Volgens Bach zou het herstel van het evenwicht kunnen worden gebruikt voor het behandelen van elke medische aandoening, maar Bachbloesems worden vaak gebruikt voor psychische problemen en stress.

    42. Wat zijn Schüßler-zouten?

    Wilhelm Heinrich Schüßler was een Duitse arts en natuurgeneeskundige. Hij verzon twaalf biochemische 'celzouten' of 'weefselzouten' (zoals hij ze noemde), bedoeld om waargenomen lichamelijke tekortkomingen in een of ander mineraal te verhelpen. Weefselzouten zijn homeopathisch bereide mineralen en stimuleren het celmetabolisme, terwijl gewone mineraaltabletten zoals magnesium of calcium vergelijkbare eigenschappen hebben, maar ze vullen gewoon de minerale reserves van het lichaam aan. Weefselzouten hoeven niet te worden afgebroken in het spijsverteringskanaal voordat ze worden geassimileerd, waardoor ze buitengewoon effectief zijn. Weefselzouten voorzien de cellen van de essentiële voedingsstoffen die ze missen, en een goede mineralenbalans is nodig voor een normale celfunctie.

    43. Wat is Materia Medica?

    Materia Medica Pura is een  homeopathische materia Medica    met een, door Samuel Hahnemann , nauwgezette weergave van symptomen   die optreden bij de zogenaamde geneesmiddelenproef. In totaal werden door hem 67 verschillende homeopathische middelen aan een geneesmiddelen proef (Engels: proving) onderworpen. Per middel en proefpersoon staat in de Materia Medica Pura vermeld welke potentie, welke dosering en ook welke frequentie werd toegepast. Hahnemann publiceerde de zes delen. De homeopathische Materia medica beschrijft voor iedere 67 nosode (grondstof in pure vorm zonder protentiëring de symptomatische effecten op het lichaam.

    Via deze link  vind je op alfabet alle afzonderlijke homeopathische middelen en hun toepassing.

    44. Wat zijn Australian Bush Flowers?

    Al duizenden jaren gebruiken de inheemse Australische Aboriginals bloemen om emotionele onevenwichtigheden en lichamelijke verwondingen te genezen. Australië is niet alleen het eerste continent, maar heeft zowel 's werelds oudste als het hoogste aantal bloeiende planten. Australian Bush Flowers zijn uniek, snel werkend en worden wereldwijd met succes gebruikt. Ze helpen niet alleen duidelijkheid te scheppen in iemands leven, maar ook de moed, kracht en toewijding om iemands doelen en dromen te volgen en na te streven. Ze helpen om een ​​hoger niveau van intuïtie, gevoel van eigenwaarde, spiritualiteit, creativiteit en plezier te ontwikkelen. Hoe meer ze worden gebruikt, hoe meer men waarschijnlijk meer bewustzijn en geluk zal ervaren in zijn leven. Daar profiteert iedereen van, het individu, de samenleving en de planeet.

    45. Healy FAQ: 'Hoe je een resonantiescan uitvoert en frequenties verzendt'.

    46. Waarom verschijnt er een schildklier of ander een ander orgaan in mijn resonantie analyse terwijl ik ze niet meer heb?


    ZAKELIJKE VRAGEN

    47. Hoe kan ik zien of ik in aanmerking kom om voor een Healy te betalen met een FSA / HSA

    Misschien kun jij de aankoop van jouw Healy betalen mét aftrek van vóórbelasting. Nederlandse ondernemers kunnen bij aankoop van hun Healy de BTW verleggen simpel door hun bedrijfsnaam, hun  inschrijvingsnummer van de Kamer van koophandel en hun BTW nummer  in te vullen.
    Let wel op: Het BTW nummer wordt altijd bij invoering gecheckt bij het VIES register. Check hier eerst voordat je het Healy aankoopformulier voltooid of je bedrijfsnaam exact overeenkomt met  je BTW nummer. Neem de gegevens exact over zoals vermeld in het VIES register om  ervoor te zorgen dat je de melding ziet: ' VAT is VALID!' Dan heb je recht op verlegging van de BTW en zie je de BTW ook niet bij het afrekenen terug.

    Wanneer je werkt voor een buitenlands bedrijf waar je een Health Savings Account of een Flexible Spending Account hebt.
    Het belangrijkste verschil tussen flexibele bestedingsrekeningen of een FSA en een healthspaarrekening of een HSA, is dat een individu een HSA beheert en de bijdragen laat doorrollen, terwijl FSA's minder flexibel zijn en eigendom zijn van een werkgever.

    Je ziet    dat veel zaken worden gedekt door een FSA of een HSA. Dit zijn veelvoorkomende IRS-gekwalificeerde medische kosten. Het is belangrijk dat je met je beheerder bespreekt of de Healy kan worden betaald met je HSA- of FSA-account.

    Dit moet niet worden geïnterpreteerd als definitieve belastinginformatie, maar als een leidraad op basis van de huidige beschikbare informatie.

    48. Hoe win ik een nieuwe Healy of upgrade ik mijn Healy met de Fast Start-promotie?

    Verkrijg ten minste 3 nieuwe Healy World-leden, of klanten die elk een Healy-editie of een DNSC-bundel aanschaffen binnen de eerste 30 dagen na de dag dat jij je hebt aangemeld als Healy World-lid, en ontvang een of meer upgrades voor uw Healy-editie. Als je al een Healy Resonance-editie hebt en 3 nieuwe Healy World-leden of klanten hebt met elk een Healy-editie of een DNSC-bundel, ontvang je nog een Healy Resonance met accessoires. Er is maximaal één Healy Resonance-editie tijdens de Fast Start-periode.

    49. Is mijn Healy bestelling doorgegaan?

    Geen antwoorden op je vragen of meer weten?
    Stuur een mail met je vraag naar info@jeanneroefs.com