Start Next Level Leefstijlondernemer
 Live Summit groepstraject 10 weken.

U leert tijdens dit 10 weken traject, in een groep van maximaal 8 leefstijlprofessionals, uw bedrijf ijzersterk te positioneren. U ontwikkelt uw ideale business- en verdienmodel en een ultieme marketingstrategie.

Bent u die ambitieuze, gedreven Leefstijlondernemer, die het meest ideale businessmodel, passend bij uw eigen waardesysteem en levensstandaard, wil ontwikkelen?

Dan is dit Next Level groepstraject van 10 weken uitermate geschikt:

Als Business Alchemist leer ik leefstijlondernemers, hoe ze zich ijzersterk positioneren in een overvolle markt. Hoe ze het allerbeste van zichzelf geven binnen het allerbeste aanbod, zodat de allerbeste cliënten hen hiervoor de allerbeste prijs willen betalen!

"I have a perfect work in a perfect way
and I give a perfect service for perfect pay!"

 - Florence Scovel Shinn -

Door het ontbreken van een effectieve positionering werkt u niet met uw ideale cliënt en doet u concessies. Dat brengt u in een ontmoedigende negatieve spiraal.

Onduidelijkheid over uw professionele waardesysteem en uw positionering leiden ertoe dat u niet werkt met uw meest ideale cliënt. Uw plezier in 't werk en de continuïteit van uw bedrijf worden ondermijnd. Op den duur komen ook uw zelfvertrouwen en uw bedrijfsresultaten onder druk te staan wat verdere positionering dan weer belemmert. Ga er maar aanstaan om onder die omstandigheden u zelf consistent en charismatisch online over het voetlicht te brengen.

Ik zie veel leefstijlondernemers in deze negatieve spiraal terechtkomen.

Ondernemen vanuit uw eigen waardesysteem en verhoogd bewustzijn werkt uit op uw eigenwaarde, gezondheid en bedrijfsresultaten. Maatschappelijke systemen bepalen niet langer meer het sociale ondernemers discours. U bepaalt zelf hoe u onderneemt, wat en wie bij u past en wat en wie niet.

Hoe komt u aan cliënten die specifieke kennis en kunde van u vragen en bereid zijn u daar rijkelijk voor te belonen waardoor u passende prijzen kunt vragen?

Dat begint met uw eigen waardesysteem en de de manier hoe u uzelf en uw bedrijf weet te positioneren.

Wat kunt u tijdens dit Next Level Health & Lifestyle Coach Business groepstraject verwachten?

 • Wat het meest simpele en doeltreffende Business- en Verdienmodel kenmerkt en hoe u dit het beste kan toepassen binnen uw bedrijf.

 • Hoe u naar het volgende niveau binnen uw bedrijf door evolueert door niet harder maar slimmer en volledig afgestemd op uw zielsgevoel en waardesysteem te werken.

 • Wat uw eerste stap daartoe is.

 • Hoe u uw waardesysteem leert kennen.

 • Uw unieke, onnavolgbare ik binnen uw bedrijf kennen.

 • De 8 dagelijkse rituelen die u als leefstijlondernemer kenmerken waardoor u dat rolmodel blijft voor uw cliënten.

 • Hoe u uzelf het allerbeste kunt positioneren compleet in lijn met uw eigenheid en waardesysteem.

 • Hoe u veel gemakkelijker in de leefwereld van uw ideale cliënt stapt.

 • Welke diepste verlangen uw cliënt heeft.

 • Waar uw cliënt te vinden is.

 • Welke allerbelangrijkste belemmeringen voorkomen dat uw ideale cliënt nu een beroep op u kán doen.

Dus:

 • als u exact uw positie weet in te nemen

 • uw toegevoegde waarde en aanbod helder hebt

 • betaald wilt worden voor de waarde die u uw cliënten biedt

Dan kunt u uzelf en uw aanbod veel gemakkelijker over het juiste voetlicht brengen waardoor de toestroom van uw ideale cliënten op gang kan komen. Maar dan dient u wel helder te hebben welke verborgen angels in uw eigen waardesysteem uw positionering nog steeds ondermijnen.

"U bent het meest van waarde voor uw cliënt als u uzelf vrijheid van handelen verwerft. Hierdoor leeft u uw gewenste levensstijl en levensstandaard en bent u voor uw cliënt een rolmodel."

Zowel het informeren, het leren als het implementeren komen uitgebreid aan bod. Echter het accent zal liggen op het opgraven, ontginnen, herijken en resetten van uw waardesysteem.
Een ijzersterke positionering ligt namelijk altijd in lijn met uw eigenheid en waardesysteem. Uw aanbod en toegevoegde waarde kristalliseren dan vanzelf uit. Ook uw niche openbaart zich dan als vanzelf. Door deze krachtige ontwikkelingen onderscheidt u zich in een overvolle markt en trekt u met gemak, liefde & heel veel plezier uw ideale cliënt aan, waarmee u vervolgens aan de slag gaat.

Tijdens de start van dit 10 weken begeleidingstraject op de exclusieve Live HLC Summit  krijgt u de kans om mijn persoonlijke aandacht én de aandacht van 9 andere leefstijlondernemers op u en uw bedrijf te richten. We denken persoonlijk met u mee en komen samen met u tot verrassende inzichten om uw bedrijf de sublieme afspiegeling van uw eigenheid en waardesysteem te laten zijn. 

Hoe ik persoonlijk tot dit begeleidingstraject kom?

Na het passeren van duizenden cliëntsystemen ben ik er de afgelopen 33 jaar als eerstelijns hulpverlener, docent onderwijs– en bedrijfskunde, ondernemer, businesscoach en levensalchemist achter gekomen dat het niet is wát we doen om in ons leven vervulling te vinden maar hoe we dat doen.

Zo ben ik tot de ontdekking gekomen dat live werken met groepen en met groepsintenties versterkend werkt op de resultaten die deelnemers beogen.

Vanwege mijn heldere intuïtie verdiepte ik me al op heel jong in spiritualiteit, terwijl de maatschappelijke systemen en de sociale discours dat in die tijd zwaar veroordeelden.

Het besef dat het altijd al de bedoeling is geweest om als karmadrager en kwartiermaker mijn altruïstische grondhouding te combineren met het ondernemerschap, biedt me een onaflatende helderheid en focus om het potentieel bij mijn cliënten te onthullen en hen van dienst te zijn en bij te staan op de meest cruciale momenten in hun leven.

Juist wanneer ze op een kruispunt van wegen staan en vertwijfeld zijn over de te vervolgen route, helpen mijn ultrakorte interventies hen aan kansrijke perspectieven.

 

 • Ja, ik ben bekend en vertrouwd met zowel succes als verlies!
 • Ja, ik heb ooit een landelijke Award gewonnen.
 • Ja, ik draaide als ondernemer jaaromzetten van 300k!
 • Ja, ik had personeel in dienst.
 • Ja, als businesscoach begeleid ik vanaf 1999 ondernemers in de Health & Lifestyle branche om hun businessmodel op te schalen naar 'n passender inkomen.
 • En o ja, ik ben óók bekend met de keerzijde van dit alles!

Tussen mijn 45ste en 50ste mocht ik mijn zielsopdracht manifesteren!

Ik werd me met de dag bewuster van mijn zielsopdracht en leefde steeds meer vanuit dát perspectief. Toen kwam er een héél andere, voor mij levensnoodzakelijke, uitdaging voorbij: “Hoe doe ik zaken vanuit mijn eigen waardesysteem in plaats van dat het sociale discours en maatschappelijke systemen mijn succes bepalen?”

Die transitie bleek nou juist een lastige.

Na het nodige zelfonderzoek en heb ik niet alleen de code maar vooral de nodige noten gekraakt!
De allerbelangrijkste?

Mijn verdien- en businessmodel, mijn branding en marketing vallen volledig samen met WIE IK IN HART EN ZIEL BEN!

Bent u er klaar voor om uw code verder met mij en de groep te kraken? 

Weer thuis komen in uw eigen bedrijf waar u trots op bent omdat het de perfecte afspiegeling is van uw waardesysteem, uw missie en boodschap!

Bij deelname aan dit Next Level Business groepstraject, ontvangt u:

 • Deelname aan de Live Business Summit 1 waarin u samen met collega-ondernemers het eigen waardesysteem delft, ontgint, herijkt en reset.
 • Deelname aan het 10 weken traject waarin u aan de hand van reflecties en lives uw nieuwe business- en verdienmodel ontwerpt en experimenteert met, wellicht voor u, 'andere' marketingvormen.
 • Ter afsluiting van het traject deelname aan de Live HLC Business Summit 2 waarin u in een pitch van 20 minuten op een innovatieve manier uw nieuwe businessplan en marketingstrategie presenteert aan de groep.
 • Het JR Business werkboek.

 • Bijbehorende templates voor doeltreffende toepassingen binnen uw bedrijf. ( Add opbouw, doeltreffende verkoopgesprekken voeren, filmpscript, pitch)

 • Een creditpakket t.w.v. € 685 om binnen het 10 weken traject in te zetten voor persoonlijke coaching van mij wanneer u  het meeste behoefte heeft aan verder implementatie of ondersteuning.

 • Het eBook 'Van stoeien met de Social Media Draak naar samen dansen op het Social Media Algoritme.

 • En natuurlijk hoort er een goed gevulde goodiebag bij. Want verwennen kunt u als de beste. Nu mag u zelf verwend worden!!
 • Heerlijke lunch en volop gezond lekkers!

Start
 Next Level HC Business 10 weken
groepstraject
is de exclusieve SUMMIT

In de intieme beslotenheid van maximaal 8 deelnemers bij
Jeanne Roefs Life Alchemy
De Pompers 1 6027 RN in Soerendonk
( A2 Afslag 36 tussen Eindhoven en Weert)

Duur: Van 9:30 tot 17:00 uur

Maar wacht! Vóór u zich hiervoor aanmeldt:

Wat is voor u het grootste obstakel om uw bedrijf naar het volgend niveau te tillen?

 • Daar geloof ik niet in en het druist in tegen mijn moraal.
 • Ik zie niet welke stappen ik daar zelf in zou kunnen zetten.
 • Mijn omgeving verklaart me voor gek en vindt het geldverspilling.
 • Ik ben dan bang dat ik bestaande cliënten verlies.
 • Als ik die stap zet, dan begrijpen mijn cliënten me niet meer.
 • Hoe kan ik nu vanuit mijn hart en eigen waardesysteem blijven werken als ik mijn bedrijf verder 'verzakelijk' en professionaliseer?
 • Dit traject is zeker weer té duur.
 • Ik heb een financieel vangnet waardoor ik niet persé hoef.

Hartelijk dank voor uw oprechtheid!

AANMELDEN

Gezien het beperkt aantal plaatsen van 8 deelnemers en het belang van de groep voor de resultaten die bij de deelnemers bewerkstelligd worden, vraag ik u van te voren te reflecteren waar uw grootste verlangen aan business support schuil gaat.

Suggestie:

Doe eerste de gratis Business Check
Als ik de Business Check ingevuld retour heb ontvangen neem ik contact met u op voor het maken van een afstemgesprek. Hierin kunnen we afstemmen of deelname aan dit 10 weken traject exact aansluit als logische volgende stap bij de groeifase van u en uw bedrijf.

Bent u er nu al van overtuigd dat dit uw noodzakelijke volgende stap is dan kunt u zich hiernaast nu al aanmelden door het formulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het afstemgesprek.

Tot gauw!