EBOOK 7 VRAGEN DOWNLOADEN

 

DOWNLOAD EBOOK 7 VRAGEN

In dit eBook ga je leren hoe je met slechts 7 vragen en 3 vervolgstappen je expertstatus aan de bovenkant van de markt claimt. Waarmee je, met de voor jou juiste klanten, in gesprek komt aan wie jij jouw traject kunt verkopen.


Als jij je de 7 vragen eigen maakt en zodoende paraat hebt plus daarnaast de 3 vervolgstappen zet, dan zul jij je potentiële klant op de juiste manier weten te triggeren. Zo kun jij jezelf zeker stellen van een voortdurende stroom van klanten die jou waarderen en met je willen samenwerken.

Hier beneden kun je het ebook ook direct inzien.

Maar... ik wind er geen doekjes om. We weten allebei dat deze strategie alleen gaat werken als je het ook écht gaat doen. Als je een passend programma in een traject hebt ontwikkeld dat tegemoet komt aan de vragen van higher-end cliënten die zich aan de bovenkant van de markt bevinden.

Je gaat dit veel sneller doen als je het kantelgesprek met me aangaat. Als jij je hiervoor opgeeft ontvang je meteen de JR Marketingsyllabus ter voorbereiding op het kantelgesprek, zodat je hier direct profijt van hebt. Ik geef je ideeën en dat helpt je over hobbels en tegenslagen heen.

Je bent welkom om je op te geven voor het kantelgesprek via deze link.

Let op: een kantelgesprek duurt 1,5 uur, dus logisch dat het aantal plaatsen beperkt is.  Wil je niet al te lang wachten, meld je dan  nu aan!

Ik zie je aanvraag graag tegemoet!

 

P.S. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld!

Hier is jouw ebook direct in te zien.