De Helende Code van Alex Loyd in de praktijk.

Onderstaande tekst is een samenvatting uit het boek 'De helende code' geschreven door Alex Loyd (foto hierboven).
Direct toepasbaar in de praktijk van alledag.

De geneeskunde van de toekomst zal gebaseerd zijn op het reguleren van energiefrequenties in het lichaam.
-Dr. William Tiller-

THEORIE

Door liefde, vertrouwen, licht en gezonde processen in het lichaam aan te roepen en aan te boren kunnen helende frequenties via onze vingers de vier genezingscentra laten doorstromen. Zo kunnen energiepatronen van destructieve beelden en overtuigingen, negatieve patronen en destructieve cellulaire informatie omgezet worden in gezonde energiepatronen zelfs als de onbewuste, destructieve beelden en angsten door ons brein beschermd worden tegen veranderingen.

Ons lichaam bezit een magnifiek genezingscentrum wat lijkt te werken als een elektriciteitskast met stoppen. Deze staat genezing toe van vrijwel alles, zolang de juiste schakelaar maar wordt omgezet. De schakelaars doen dat zelf door de stress in het lichaam weg te nemen, die ervoor heeft gezorgd dat ze in de uit–stand zijn komen te staan.

De basis hiervoor is je helende intentie. Deze intentie zet je uit en daarmee creëer je een eigen energieveld wat heling aantrekt.

Zo krijgt het neuro–immuunsysteem de kans zijn taak te hervatten: namelijk alles genezen wat er maar in het lichaam mis is.

Als je de weg naar de genezende energie volgt, terwijl die via de vier genezingscentra het lichaam binnentreedt, ontdek je de volgende lichamelijke herstelsystemen die je met je vingers op ongeveer anderhalve centimeter als het ware ‘instraalt’ . ( zie bijgevoegde tekeningen)

DE PRAKTIJK

De Neusbrug:

Hypofyse (de meesterklier genoemd omdat die de belangrijkste endocriene processen van het lichaam regelt) en de Epifyse ( de pijnappelklier genoemd die hormonen zoals serotonine en melatonine produceert onder invloed van het dag–nacht ritme. De Epifyse wordt ook wel de kosmische antenne genoemd die van invloed is bij mystieke en paranormale ervaringen en meditatie .

Slapen

De hoger functionerende delen van de linker– en rechter hersenhelft en de hypothalamus. De hypothalamus is het allerbelangrijkste orgaantje in de hersenen verantwoordelijk voor de regulatie van het autonome zenuwstelsel, dat weer een groot aantal onbewuste lichaamsfuncties reguleert. En zo verantwoordelijk is voor de energiehuishouding en de hormoonbalans in het lichaam.

Kaken

Het reactieve, emotioneel gedeelte van de hersenen, inclusief de amygdala (hierin kunnen stress, angst en andere emoties in ons dagelijks leven worden opgeslagen en vastgehouden) en de hippocampus (dit hersengebied is belangrijk is voor leren, onthouden en navigeren en functioneert normaal gesproken als een soort uitknop voor de stress– en angstreacties) Plus het ruggenmerg en het centrale zenuwstelsel.

Strottenhoofd

Het ruggenmerg, centrale zenuwstelsel en de schildklier die het energieniveau, de groei en de reproductie van IEDERE cel in ons lichaam regelt.

Door deze vier regelcentra te ontstressen, kan de genezende energie weer naar ieder proces, elk orgaan en iedere cel stromen.

WERKWIJZE

Doe deze zelfhelingsbehandeling als volgt:

Ga op een rustige plek zitten waar je niet gestoord kunt worden. Doe dit gebed/deze gezegde op de vier genezingscentra en doe het op zijn minst 3 keer per plek.

  1. Geef de kwestie waar je last van ervaart een cijfer tussen de 0 en de 10 waarbij de 10 het pijnlijkste is.
  2. Ga na met welke gevoelens of ongezonde overtuigingen de kwestie verband houdt.
  3. Herinner je wanneer je dit gevoel eerder hebt gehad.
  4. Geef die herinnering ook een cijfer tussen de 0 en de 10.
  5. Zeg het volgende gebed of gezegde op met de woorden die het beste bij je eigen belevingswereld aansluiten.

Het gebed

Ik bid/vraag dat alle mij bekende en onbekende negatieve beelden, ongezonde overtuigingen, ziekmakende patronen en destructieve cellulaire herinneringen en alle lichamelijke klachten die te maken hebben met mijn .... angsten en gebrek aan vertrouwen in het leven, worden opgespoord, gevonden, opgelost en genezen door me te vullen met het licht, het leven en liefde van het universum/God/de kosmos. En dat het effect miljardvoudigd mag worden.
Je past de tekst van dit gebed uiteraard zolang aan totdat het helemaal goed voelt voor jou.

Je doet dit op de vier energiecentra waarbij je voor elke positie zo’n halve minuut neemt. Dus twee keer achter elkaar op iedere positie het gebedje opzeggen. Dan naar de volgende positie en opnieuw. In totaal herhaal je dit ritueel van de gebeden op hun posities 3 x ( je gaat 3 x rond) en dient in z'n totaal op z’n minst 6 minuten duren. Langer als het cijfer hoger is. Door dit hardop uit te spreken zet jij je helende intentie krachtig neer in je energieveld. Hierdoor komen er helende processen op gang die niet alleen invloed hebben op je fysieke DNA in je lichaam maar ook je energetische DNA.

Bedank naderhand jezelf voor de moeite die je genomen hebt en sta even stil bij het effect. Voel je vermoeidheid, verdriet of komt er een andere emotie bij je op? Sta er bij stil en bedank jezelf nogmaals.

Succes met het helen van jezelf!

Warme zielsgroet,