AANVRAAG EXCLUSIEVE TRAINING
'5 ACTIES ZELF TE ONDERNEMEN VÓÓRDAT JE EEN BUSINESSCOACH KIEST'.

Vrijblijvend met me kennismaken.

Je hebt me vast al wel eens voorbij zien komen op Social Media, maar je kent mij en mijn manier van werken nog niet. Ik laat je daarom graag kennismaken met mijn werk door jou alvast een een verdiepingsslag in je ondernemerschap en je bedrijf te laten maken.

Deze video training met transcriptie is gratis en vrijblijvend te volgen. Het enige wat ik van je vraag is je naam, het adres van je LinkedIn profiel en je primaire email adres. Door het bekijken en beluisteren van de video's leer je me alvast een beetje kennen en krijg je alvast een inkijkje in hoe ik de leerstof aan je presenteer en de resultaten die voor jou mogelijk zijn als je met mij werkt.

Doe je mee?

Waarom wil ik je daar graag bij helpen?

Ik heb de afgelopen decennia als Business Alchemist veel gehoord, gezien en ervaren bij mijn cliënten. Dit vormt een mens en maakt dat ik een duidelijke visie heb op business coaching en deze graag met je deel.  Beluister en bekijk de video om er je voordeel mee te doen en me alvast te leren kennen. Alleen geïnteresseerd in de inhoud? Spaar dan je energie en tijd en lees direct de transcriptie van deze intro video door.

Transcriptie Intro 5 Acties Kiezen BC
PDF – 244,7 KB 583 downloads

Exclusieve training
'5 Acties zélf te ondernemen vóórdat je een business coach kiest'.

Ik ontvang alleen mail als er waardevolle informatie en belangrijke updates te melden zijn.

Opgelet!

Na je aanvraag dien je, om ons beider online veiligheid te waarborgen, nog wel op een bevestigingslink in je email te klikken om bij de training uit te komen. Is omslachtig ja, maar wél de moeite waard! Dáár heb ik voor gezorgd :) Alvast hartelijk dank!

Wél geïnteresseerd in samenwerken maar géén behoefte aan inschrijving op de mailinglijst?

Ik kan me voorstellen dat deze training of inschrijving op de mailinglijst, om welke reden dan ook, niet bij je directe behoefte aansluit. Maar dat jij wél heel graag de '5 Higher-end strategieën' zo snel mogelijk in je bedrijfsvoering en je ondernemerschap wilt implementeren. Herken jij je hierin? Ga dan persoonlijk met me in gesprek en stuur me een bericht .

Op jouw succes!