AANVRAAG JR ACTIE BOEK
'In 5 stappen van WILLEN naar DOEN'

Op weg naar het realiseren van jouw visioen.
(enkel voor gevorderden)

Vrijblijvend met me kennismaken.

Je hebt me vast al wel eens voorbij zien komen op Social Media, maar je kent mij en mijn manier van werken nog niet. Ik laat je daarom graag kennismaken met mijn werk door jou alvast een een verdiepingsslag in je ondernemerschap en je bedrijf te laten maken.

Deze training is gratis en vrijblijvend te downloaden. Het enige wat ik van je vraag is je naam, je primaire email adres en je ambitie voor 2021. Door het bekijken en beluisteren van de video's leer je me alvast een beetje kennen en krijg je alvast een inkijkje in hoe ik de leerstof aan je presenteer en de resultaten die voor jou mogelijk zijn als je met mij werkt.

Doe je mee?

Hoe het begint.

Wat als je een kraakhelder visioen over jezelf en je bedrijf hebt en je ziet het grotere geheel duidelijk voor je? Je loopt warm. Je passie en roeping zijn aangeraakt. Het vuur brandt om datgene te doen wat gedaan moet worden!
Zo, jouw intenties zijn gecreëerd en geplaatst. Tot zover ben je gevorderd.

Dan nu de volgende fase:

De 5 business alchemistische stappen behoren tot het 4e van de 10 business alchemistische principes die nodig zijn om het kraakheldere spoor van jouw roeping ook daadwerkelijk te volgen om uiteindelijk tot realisatie van jouw visioen te komen.

Uitgangspunt is het nauwgezet vaststellen van je huidige situatie.
In het JR ACTIEBOEK '5 Business alchemistische stappen' staat het business alchemistisch assessment met vragen en stellingen om alvast te reflecteren op je huidige situatie. Dan ontvouwt zich vanzelf de weg naar je gewenste situatie en heb je nog duidelijker voor ogen hoe je het vervolg vorm gaat geven

Op jouw succes!

Opgelet! Je schrijft in via een dubbele opt-in.

Voor jou en onze online veiligheid dien je na inschrijving nog even op de link in de bevestigingsmail te klikken. Is omslachtig ja, maar het is de moeite waard. Daar heb ik wel voor gezorgd!
Alvast dank voor je vertrouwen!

Gratis JR ACTIE BOEK
Van WILLEN naar DOEN
in 5 stappen

Je ontvangt enkel waardevolle content die informeert en inspireert.

Wél geïnteresseerd in het JR Excelleer traject maar géén behoefte aan het JR Actieboek of inschrijving op de mailinglijst?

Ik kan me voorstellen dat het JR ACTIE BOEK of inschrijving op de mailinglijst, om welke reden dan ook, niet bij je directe behoefte aansluit. Maar dat jij wél heel graag de '5 Higher-end strategieën' zo snel mogelijk in je bedrijfsvoering en ondernemerschap wilt implementeren. Herken jij je hierin?

Ga dan persoonlijk met me het kantelgesprek aan door me direct een bericht te sturen.

Op jouw succes!