Aanvraag JR Dagboek
"Bespiegelingen voor een waardevolle dag".

Een optimale zelfheling bij ziekte houdt direct verband met het op peil houden van onze hoogste trillingsfrequentie, namelijk de liefdesfrequentie. Maar velen weten niet dat die van nature dagelijks al op z'n hoogst is. Het zijn juist onze maniertjes en patronen, de dagelijkse geniepige stemmetjes uit ons geconditioneerd bewustzijn, stelselmatige gezondheidsondermijning door stressoren, ons 'lege' voedingspatroon en 'last but not least' onze onwetendheid die het behoud van onze liefdesfrequentie in de weg staan. Die ons zelfs saboteren en de eigen frequentie aanhoudend verlagen.

Angsten, verdriet en boosheid houden ons vaak gevangen in een gemanifesteerd leven dat stroperig en zwaar aanvoelt. Zo werkt het nu eenmaal.

Maar dat hoeft helemaal niet. Het kan écht anders. Door jezelf af te vragen: "Hoe houd ik mijn liefdesfrequentie, dat zich uit in blijdschap, (zelf)liefde, enthousiasme en zelfbewustzijn, zo hoog mogelijk?”

Het JR Dagboek: "Bespiegelingen voor een waardevolle dag" neemt je spelenderwijs bij de hand om je bewust te helpen maken welke aspecten in je leven voor verbetering vatbaar zijn en hoe je dagelijks waardevolle dagen creëert.

Veel plezier, succes en vooral gezonde en waardevolle dagen toegewenst!

Bespiegelingen voor een waardevolle dag

Je ontvangt alleen mail als er waarde te melden is. Uit respect voor jouw tijd en energie is spammen niet aan de orde. Je kunt je ook gewoon weer uitschrijven