Welkom bij het Mastery Program

Welke prijs durft u op uw gezondheid en uw hoge levensstandaard te zetten,
wanneer u het hart en de ziel van uw onderneming bent?

Een succesvolle onderneming staat of valt met vertrouwen, expertkennis, betrouwbaarheid en service. In een voortdurend veranderende markt is visie gecombineerd met een uiterst fijn afgestemde en hoogfrequente, kraakheldere intuïtie de basis voor succes. Dit is namelijk hetgeen waarmee u met uw bedrijf uw concurrentie ver achter u laat.

Natuurlijk is het belangrijk om advies in te winnen bij uw personeel of externen zoals accountants of juristen, maar het is UW HOOGFREQUENTE INTUÏTIE, uw visie die maakt dat u aan de top van de markt kunt blijven opereren.

Uw professionele uitstraling en hoe u zich voelt zijn twee vitale factoren in de zakenwereld. 'It's a jungle out there' zingt Randy Newman en hij heeft gelijk. Daar buiten is het een jungle vol voetangels en klemmen en u komt ogen en oren te kort om er zeker van te zijn te overleven. Dat niet alléén. Hoe houdt u daardoor uw energie en frequentie op peil die aan de basis ligt van uw zelfverzekerdheid, uw overtuigingskracht en uw leiderschap?

Maar wat het allerbelangrijkste is: u houdt van uw werk en wilt zich daar nog zo lang mogelijk mee bezig houden.
Uw tijd is kostbaar!

U heeft accountants, bankiers, juristen en andere experts tot uw beschikking. Zij adviseren u over de beste business strategieën en investeringen, maar uiteindelijk weet niemand beter dan uzelf wat het beste is voor uw eigen persoonlijke situatie.

Hetzelfde geldt voor uw fysiek en mentaal-emotioneel welzijn.

Doktoren, mental coaches of uw persoonlijke psychotherapeut kunnen u adviseren om een time-out te nemen, het kalmer aan te doen of op yoga te gaan of een dagje met collega’s naar ‘de hei’? Wat als u hier nu niet van opknapt? Sterker nog: Het ergert u juist? Wat dan?

U “Kent uzelf” immers het beste.

Laat ik als voorbeeld een van mijn cliënten Judith nemen:
Met haar 43 jaar, een topbaan en een druk gezin met 4 kinderen ging haar vrije tijd zitten in het schrijven van haar boek voor haar promotie om zo een toppositie binnen het internationaal recht in te gaan nemen. Zij werd er regelmatig door haar vriendinnen van beticht teveel in haar hoofd te zitten. Ze adviseerden haar op yoga te gaan en zo volgde Judith hun advies op. Na twee jaar yoga vertelde ze me dat dit het meest vervelende uur van de week was. Er gebeurde helemaal niets en ze begon zich er hoe langer hoe meer aan te ergeren. "Wat is er mis met me?" vroeg ze me.
Eén blik op haar JR levensscript ™ was voldoende om te verhelderen wat er aan de hand was. Het luchtelement was voor 73% vertegenwoordigd in haar elementenconstellatie. Ik kon me zo voorstellen dat , in tegenstelling tot yoga, studeren en ingewikkelde vraagstukken helpen oplossen haar enorm moet hebben verrijkt. Dit was slechts één aspect dat een feest van herkenning opleverde en een opluchting voor haar was. Zij kon haar energie weer op de juiste manier focussen en stroomlijnen. De partners in haar werkomgeving hebben dit herkend en hebben haar gefaciliteerd in het innemen van haar droompositie die haar inmiddels veel vervulling geeft.

Wat u werkelijk wilt is de meest efficiënte, tijdbesparende methode die ervoor zorgt dat u topfit uw persoonlijke vervulling op het hoogste podium vindt en daar kunt blijven functioneren zonder concessies te doen aan uw waardesysteem en levensstandaard. U bent namelijk niet iemand die afwacht tot de problemen op uw werk of binnen uw bedrijf u boven het hoofd groeien. U bent iemand die op voorhand positieve actie onderneemt en alvast wat buffers inplant om ervoor te zorgen dat u letterlijk en figuurlijk datgene ‘in huis heeft’ om ongewenste gebeurtenissen te voorkomen en om acute situaties zo snel mogelijk het hoofd te kunnen bieden.

1. Het MASTER PROGRAMMA met de persoonlijke Energy & Relaxzone:
Uw metaal-emotionele energie én uw lichamelijke energie blijven op peil.

Het MASTER PROGRAMMA voorziet u van een uitgekiende combinatie van de laatste, meest betrouwbare biomedische technologie met de allerbeste resultaten op een specifieke manier gecombineerd met gezondheidsprotectie en gezondheidsbevorderende hulpmiddelen om u in topvorm te houden. BIJ U IN HUIS!

  • Herstel bij zakenreizen
  • De dagelijkse brainboost,
  • Energieherstel bij uitputting
  • Herstellen van uw slaappatroon
  • Herstel van biochemische processen in het lichaam
  • Metabolisme balans
  • Voorkomen van psychische klachten zoals angsten en verslavingen
  • Oplossen van seksuele stoornissen
  • Bescherming tegen en herstellen van blessures

Stelt u zich eens voor:
Al dit comfort en luxe in uw eigen huis. U hoeft uw eigen gezondheidszaken niet meer uit handen te geven en blijft de meester over uw eigen gezondheidsbescherming en - herstel, indien nodig. Met een tijdsinvestering van hoogsten 16 minuten per dag!

2. Het MASTERPROGRAMMA bevat het HIGH END LEVENSSTANDAARD programma:
Tilt uw high-end levensstandaard naar een volgend level!

Het HIGH END LEVENSSTANDAARD PROGRAMMA biedt u inzichten en eeuwenoude technieken om u de, voor u, meest passende mindset eigen te maken waardoor affirmeren en confirmeren dagelijks net zo vanzelfsprekend wordt als douchen en tanden poetsen. Ter ondersteuning hebt u vrij toegang tot de video's,  de eBooks en de podcast serie.

3. Het MASTERPROGRAMMA bevat PERSOONLIJKE SUPERVISIE:
Voor het behoud en razendsnel herstel van uw eigen hoge frequentie.

Helpt u hoe u uw hoge frequentie kunt waarborgen en razendsnel erin terug kunt schakelen ondanks omgevingsfactoren met lagere frequenties. En hoe u volhardt om die lagere frequenties te helpen transformeren door een kraakheldere intuïtie en natuurlijke leiderschap.

Aanvraag afstemsessie: