"KEN UZELF"
Is dé manier om topfit onder hoge sociale en persoonlijke druk uw levensstandaard nog een level hoger te tillen.

Dit oud Grieks aforisme staat niet alleen gebeiteld in de tempel van Delphi maar heeft een hele reis afgelegd van de Griekse oudheid naar het hier en nu.

De maatschappelijke omwenteling klopt aan uw voordeur. Om uw leven, bedrijf of organisatie wendbaar en razendsnel door deze periode heen te loodsen en ervoor te zorgen dat u overleeft in de belangenjungle vol voetangels en klemmen, zijn een kraakheldere intuïtie en een metafysisch 'groothoek' bewustzijn vereist om de juiste beslissingen te nemen.

Randy Newman heeft het juist verwoord in zijn songtekst; "It's a jungle out there"


Transities kennen hun eigen ritme en tijd en u wilt onder geen beding dat u uit vermoeidheid of op basis van een 3D bewustzijn beslissingen neemt die universeel niet meer worden ondersteund waardoor u én hetgeen wat u vertegenwoordigd steeds verder van jullie ware missie afdrijven. Of erger nog:  dat u gewoonweg té laat bent of uzelf op het verkeerde been hebt laten zetten door spindoctors of externe adviseurs!

Topfit, hoogfrequent en intuïtief leven/ondernemen/besturen is de toekomst!

Als u topfit bent en integraal kunt denken dan ziet u meer, weet u meer en kunt u op basis van een kraakheldere intuïtie razendsnel beslissingen nemen die universeel ondersteund worden. Dus ook al weet u niet wat de uitkomst is, u voelt dat u er goed aan doet! Dat is nieuwetijds leven, ondernemen en besturen!

Dit voortschrijdende proces van bewustwording en zelfinzicht wat u aangeboden wordt is geen “quick fix” maar het is een reis die u voortdurend, zoals een goed georganiseerde speurtocht, van de juiste aanwijzingen voorziet waardoor u gedurende uw tocht verrast zult worden door een overvloed aan kleine en grotere beloningen.

 • Ken uzelf betekent zelfkennis ontwikkelen.
 • Ken uzelf betekent verwarring in begrip omzetten.
 • Ken uzelf betekent uzelf toegang verschaffen tot die innerlijke bron van wijsheid die u permanent feedback geeft die nodig is om in 'a split second' tot rake besluitvorming te komen en de goede keuzes te maken.
 • Ken uzelf geeft u een enorm zelfvertrouwen, zelf in de meest complexe situaties.
 • Ken uzelf laat u alle sluiers oplossen die voorkomen dat uw ziel in uw lichaam verankert waardoor uw intuïtie vertroebeld raakt.

Waarom zou u het beste uit uzelf willen halen en zielsruis willen voorkomen?

Omdat er heel veel op het spel staat!
Zou u het zich kunnen permitteren dit NIET te doen? Vanwege:

 • Uw kostbare tijd
 • Uw functie
 • Uw inkomen
 • Uw status
 • Uw gezondheid
 • Uw privéleven
 • Uw relaties en hun sociale context

Succes of mislukking in een van deze gebieden van uw leven hangt af van uw vermogen om uw innerlijke wijsheid te herkennen en in te zetten. Succes is allang geen geheim meer. Het is algemeen bekend dat succes een nauwkeurig systeem van volharding en niet aflatende aandacht is voor uw 'miracle mindset', het metafysisch bewustzijn.

“Ken uzelf”, is de enige en meest betrouwbare zielsGPS die uiteindelijk tot de beste resultaten leidt. Vanuit een innerlijk gevoeld, zéker weten de juiste beslissingen nemen. Dat spaart enorm veel tijd en moeite!

Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn nu 'hot topics'.

De belangrijkste vraag is dan:
Hoe wordt u uw eigen levensalchemist en DIE persoon waarop u ALTIJD kunt rekenen en u het allerbeste advies geeft?
Hoe leert u slechte tijden in goede om te buigen en goede in nog betere?
En mocht het u tot nu toe ontgaan zijn: Het leven is onvoorspelbaar.
Uw eigen natuur en universele constellatie niet. Dáárop vertrouwen levert gemoedsrust op!

 "Beslis zelf wie en hoe u wilt zijn!"

Hierover duidelijkheid hebben opent wegen zodat ongekende mogelijkheden zich in uw leven kunnen aandienen. Daardoor kunt u opnieuw kiezen wat voor mens u wilt zijn en hoe u wilt leven. De slagingskans van dit diepe verlangen is geen kwestie van het overbruggen van een gigantische kloof. Dit proces tekent zich juist af door het volharden in een hele serie kleine, degelijke stapjes. Zo kunt u zich deze kunst op weg naar uw doel eigen maken, telkens verfijnen en verbeteren zolang u de intentie heeft zich op uw eigen pad voort te bewegen.

Angst, twijfel en klagen wat er in uw leven hapert of ontbeert, kosten tijd, energie en geld en nog veel belangrijker: Het blokkeert uw creatieve stroom.

In een gratis afstemsessie van 30 minuten kunt u met me sparren om te bezien waar uw opening naar het potentieel aan mogelijkheden schuilgaat. Rondjes draaien in angst en twijfel over uw omstandigheden levert niets op. Een expert weet u uit het angst - en twijfelmoeras te trekken. Dit levert altijd ruimte, rust en richting op waardoor er zich weer bijzondere voorvallen kunnen voordoen die uw leven verder verrijken.

Vraag nu uw gratis afstemsessie aan door hieronder het formulier in te vullen. Zou u a.u.b. duidelijk uw intentie, reden en beoogd doel voor de afstemsessie in willen vullen bij het bericht. Hartelijk dank alvast.

Tot snel!

 

Aanvraag gratis afstemsessie