ACUTE VRAAG DIRECT BESPREKEN?
JR CREDITPAKKETTEN

MASTERS GEDIJEN HET BESTE BIJ DIRECTE CONSULTATIE OP MAAT!

De JR Creditpakketten zijn ontwikkeld om precies aan te kunnen sluiten bij de behoefte van de Zielsverwante Master aan een subtiele interventie of feedback.
Zielsverwante Masters gedijen het beste bij ondersteuning en support op maat. Zij zijn inmiddels gearriveerd en vinden het prettig om me bij gelegenheid te consulteren en zo nu en dan issues, vragen of inzichten met me tegen het licht te houden. Dit kan door middel van een telefoon- of skypegesprek, mailcontact of live bij mij in het bedrijf.

Stagnaties worden onmiddellijk vlot getrokken waardoor er weer ruimte en vertrouwen ontstaat waardoor de weg naar nieuwe mogelijkheden is vrijgemaakt.

De 3 JR Creditpakketten zijn op maat ontwikkeld.

  1. JR Creditpakket 1: € 275,00 exclusief BTW

    10 eenheden ( + 2 gratis) van 15 minuten. In te zetten via Skype, telefoon, een uitgebreide vraag via mail of een andere actie.  
  2. JR Creditpakket 2: € 685,00 exclusief BTW

    20 eenheden ( + 4 gratis) van 15 minuten. In te zetten via Skype, telefoon, een uitgebreide vraag via mail of een andere actie. Inclusief een live afspraak van 90 minuten in het bedrijf in Soerendonk.
  3. JR Creditpakket 3: € 1230,00 exclusief BTW

    30 eenheden ( 6 eenheden gratis vrij in te vullen) van 15 minuten. In te zetten via Skype, telefoon, een uitgebreide vraag via mail of een andere actie. Inclusief 3 live afspraken van 90 minuten in het bedrijf in Soerendonk.