Over Jeanne

Life & Business alchemist |
Integraal denker en spreker.

Als spreker te boeken over de volgende onderwerpen:

 • Gezondheidsprotectie op de werkplek. Gezondheidsondermijning herkennen en hanteren.
 • Persoonlijk succes en de identiteitstheorie.
 • Persoonlijk succes: Lot of creatie?

Bruggenbouwer tussen uw twee werelden

Bent u wel eens verwart tussen wat uzelf intuïtief aanvoelt en hoe anders de buitenwereld reageert? Tussen het innerlijk, steeds verder ontwakende bewustzijn en de uiterlijke wereld, de systemen. Dat u zichzelf wel eens afvraagt: "Ben ik nou gek of.....?" Ik help u graag om deze twee werelden te leren begrijpen en nader tot elkaar te brengen, zodat u deze in uzelf kunt integreren tot één geheel.  Zodat u moeiteloos en met veel plezier onderneemt, werkt en leeft.

Het leven intensief aangaan

Als oudste boerendochter ben ik opgegroeid in een uitgebreid natuurgebied waardoor ik me sterk verbonden voel met alles wat ademt en leeft. Om achter de zin van het leven, de aard van de gebeurtenissen en de werking van de natuur te komen ben ik zowel mijn persoonlijke als mijn beroepsmatige leven (zie LinkedIn profiel) intensief aangegaan. Niets menselijks is me daarom vreemd.

Fact checking is mijn natuur: van naadje tot draadje, van de hoed en de rand en wil ik zéker weten waar de klepel hangt als ik een klok hoor luiden.

Als business coach en kwartiermaker loop ik op de troepen vooruit.

Voelt u zich gesterkt en getroost door mijn denkframe:
Door mijn opgedane kennis en ervaringen, zowel binnen de hulpverlening als het onderwijs en het ondernemerschap, heb ik als geen ander leren beseffen dat levenskwaliteit en succes niet alleen afhangen van iemands potentieel of tekorten, van inzet of levenservaring, sociale of bedrijfsmatige competenties.

Ik ben ervan overtuigd geraakt dat mensen, relaties en bedrijven niet alléén in sterke mate beïnvloed worden door sociale discours en intermenselijk verkeer maar zeer zeker óók door superieure natuurlijke, evolutionaire en universele wetmatigheden, omstandigheden en krachten waar wij als mens weinig tot geen besef meer van hebben. Deze kijk op het leven heeft me helpen ontdekken hoe ik van waarde kan zijn in het collectieve gezondheidsdomein. Ook ken ik de tendensen en kan u daardoor het beste bijstaan in het verder ontwikkelen van uw bedrijf zodat die exact een afspiegeling is van uw zielsopdracht volgens uw eigen bioritme.

Levensalchemist.

Als levensalchemist ben ik uw ZielsGPS en help ik u focussen op wat er in uw leven écht toe doet. Zo kunt u uw gouden kansen verzilveren en de loden lasten laten voor wat ze zijn. Zowel in uw persoonlijk als beroepsmatig of zakelijk leven.

Methodiekontwikkeling

De inzichten, zowel de JR Levensscript™ methodiek als de energetische groepsmethodiek 8-KRACHT™ zijn gebaseerd op kennis van de natuurprincipes, de alchemie, de astrologie, kwantumfysische- en wiskundige inzichten en resultaten, systeemtheoretische en narratieve  theorieën en baanbrekende ontdekkingen en strategieën van de laatste jaren op het gebied van de complementaire geneeskunde.

 

Het JR Levensscript™ is uw ZielsGPS op weg naar:

 • Een heldere toekomstvisie
 • Zelfkennis
 • Een 'groothoek' bewustzijn
 • Rake besluitvorming
 • Gemoedsrust

De energetische groepsheling 8-KRACHT™ leidt coaches en therapeuten op om in minder tijd méér cliënten te faciliteren om:

 • Hun eigen helingsproces ter hand te nemen
 • Uitval op het werk te voorkomen.
 • Zelfheling in het eigen systeem te integreren

Kennis inhuren 

Ik ben op mijn best wanneer ik mijn meest actuele kennis met u kan delen. Op vele manieren binnen het aanbod kan ik er voor u zijn.  Indien gewenst één op één. Het is aan u!
Ik word uitgedaagd om van niets iets maken of van iets, iets beters en wil u inspireren, fascineren, motiveren en altijd op maat voor u te creëren!

Tot gauw,