Schadelast door ziekteverzuim tot een minimum beperken?
Dat heb je nu in eigen hand! 

Het JR viersporen traject 'Gezondheidsprotectie op de werkplek'

 Dat je bedrijf mag bloeien
 en je werknemers ook....
Opbloeien!

 

Waarom GEZONDHEIDSPROTECTIE
NIET binnen je bedrijfsvoering mag ontbreken!

De schadelast door ziekteverzuim is de afgelopen tijd weer pijnlijk duidelijk worden op de balans. Het aantal werknemers dat kampt met een burn-out en depressieve klachten stijgt explosief. Ik hoop voor je dat het binnen jullie bedrijf meevalt maar vroeg of laat dringt zich deze realiteit ook aan jou op.

Vandaar de noodzaak om tijdig maatregelen te treffen om schadelast door ziekteverzuim tot een minimum te beperken en als aandachtspunt voor 2020 niet alleen in het beleidsplan op te nemen maar dagelijks toe te passen.

Vraag hiernaast het e-book aan waarin het thema 'gezondheidsprotectie op de werkplek' uitvoerig wordt belicht. Stap voor stap word je meegenomen in hoe je gezondheidsprotectie het beste binnen jouw bedrijf implementeert.

Het gaat immers om menselijk kapitaal, de kosten en om het imago van het bedrijf!

Kennis van gezondheidsondermijning
= genezen én preventie in één klap!

Gezondheidsprotectie binnen het bedrijf nu direct met elkaar aan tafel regelen?

Ik kan me voorstellen dat je interesse is gewekt om te kijken n hoe je die slag binnen je bedrijf kunt maken. Om geld over te houden ten behoeve van de core business!

Vul hiernaast het contactformulier in met vermelding 'Strategieafspraak gezondheidsprotectie' en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Tot gauw!