Schadelast door ziekteverzuim tot een minimum beperken?
Dat heeft u nu in eigen hand! 

Het JR viersporen traject 'Gezondheidsprotectie op de werkplek'

 Dat uw bedrijf mag bloeien
 en uw werknemers ook....
Opbloeien!

 

Waarom 'gezondheidsprotectie' NIET binnen uw bedrijfsvoering mag ontbreken!

De schadelast door ziekteverzuim is de afgelopen tijd weer pijnlijk duidelijk worden op uw balans. Het aantal werknemers dat kampt met een burn-out en depressieve klachten stijgt explosief. Ik hoop voor u dat het binnen uw bedrijf meevalt maar vroeg of laat dringt zich deze realiteit ook aan u op.

Vandaar de noodzaak om tijdig maatregelen te treffen om schadelast door ziekteverzuim tot een minimum te beperken en als aandachtspunt voor 2019 niet alleen in uw beleidsplan op te nemen maar dagelijks toe te passen.

Vraag hiernaast het e-book aan waarin het thema 'gezondheidsprotectie op de werkplek' uitvoerig wordt belicht. Stap voor stap wordt u meegenomen in hoe u gezondheidsprotectie het beste binnen uw bedrijf implementeert.

Het gaat immers om uw menselijk kapitaal, uw kosten en om het imago van uw bedrijf!

Kennis van gezondheidsondermijning = genezen én preventie in één klap!

Gezondheidsprotectie binnen uw bedrijf nu direct met elkaar aan tafel regelen?

Ik kan me voorstellen dat uw interesse is gewekt om te kijken weten hoe u die slag binnen uw bedrijf kunt maken. Om geld over te houden ten behoeve van uw core business!

Vul dan hiernaast het contactformulier in met vermelding 'Strategieafspraak gezondheidsprotectie' en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Tot gauw!