Consument nu direct toegang tot kwantumheling

Nu kwantumheling ook toegankelijk is voor de consument door de Healy Resonance, wil deze zo snel mogelijk toegang tot de kennis, de vaardigheden en de achterliggende grondgedachten die daarbij horen. 

De crux daarbij is dat veel frequentie therapeuten in hun marketing vooral uitgaan van zichzelf.

Ik zie enthousiast vakjargon, verheven taalgebruik en onvoorstelbare resultaten voorbijkomen waardoor de klant in de - "Uh?? Hoe dan?" - stand onmiddellijk met 1-0 achterstaat.

Zo krijg je als therapeut jouw klant niet mee.

Klanten aantrekken voelt dan stroperig en klanten werven een crime.  Want de aansluiting met de ideale klant wordt gemist en waar ligt dat dan aan? 
Uiteraard aan de onwetendheid van de klant doordat die met zijn aandacht in een hele andere focus heeft gezeten en met hele andere zaken bezig is geweest. Maar zeker ook aan tekortschietende marketingvaardigheden bij de therapeut.

Je kunt inhoudelijk nog zó subliem zijn maar als je niet weet aan te sluiten bij jouw juiste klant is dat heel frustrerend.
Daarbij is het bedienen van té weinig klanten heel vervelend maar werken met niet-ideale klanten, is nog veel vervelender!

Het kan anders!

In plaats van de handdoek als therapeut dan maar in de ring te gooien, in een baan of een commissariaat te duiken of de stap naar de politiek te maken, kun je ook uitzoomen en kijken waar de bottleneck écht zit.

Dan ben je weer leerling, zet jij je ego voor de zoveelste keer opzij zetten en ga je wéér terug naar start. Dit heet ondernemen. En de ondernemer in je blaas je weer nieuw leven in. Ja, daar zijn moed, doorzettingsvermogen en een kraakheldere stip op de horizon voor nodig.

We weten het...!

We bestaan zowel uit een fysiek, een vitaal, een mentaal, een supra–mentaal en een gelukzalig lichaam tegelijkertijd. Therapeuten zijn zelf meesters in het schakelen tussen al deze realiteiten.

Maar de klant haakt pas bij jou als expert en bij je marketingboodschap aan als je in eerste instantie inzoomt op het fysieke lichaam.

De klant wil namelijk dat je hem hoort en ziet in zijn hoogste nood.

Dat zijn namelijk:

  1. De huidige ongemakken die de levenskwaliteit ondermijnen pijn, oorsuizen, erectiestoornissen, fertiliteitsproblemen, misselijkheid, oververmoeidheid of duizeligheid.
  2. Een diepgewortelde angst voor ongemakken.
  3. Een enorme nood om gezond te blijven, omdat de gevolgen bij ziekte rampzalig voor die klant zullen zijn.

Zoals je ziet hebben we het hierbij over 3 verschillende groepen potentiële klanten.
Ja, er is heel veel werk aan de winkel en een enorm tekort aan therapeuten om aan de vraag tegemoet te komen.

Een van de belangrijkste vaardigheden:

Ben je eenmaal in contact gekomen met je ideale klant, dan wil die zich veilig en vertrouwd bij je voelen. Dit doe je door uitgebreid in te zoomen op het fysieke stuk en daar in eerste instantie aan te werken.

Uit respect voor je klant schakel je pas dóór als je bij die klant enige ruimte ervaart of wanneer je vanuit je intuïtie een duidelijk ‘Ja’ doorkrijgt.

Deze vaardigheid pas je zelfs al toe, wanneer je klant nog geen klant is, namelijk tijdens de aankoopbegeleiding.

Basis van je bedrijf is langdurige samenwerking

Als je dit leest zal duidelijk zijn je een heel proces met een klant aangaat, wil je duurzame resultaten bewerkstelligen. We hebben het dan niet over losse consulten maar over langdurige trajecten, ook wel programma's genoemd.

Het vak van frequentietherapeut is veelzijdig en kent bedrijfsmatige en marketingvaardigheden, vakinhoudelijke kennis én bewustzijnsgroei en – ontwikkeling.

Deze aspecten komen allemaal aan bod in de jaaropleiding WELLURE therapeut.
In februari starten we met een opleidingsgroep van 8 therapeuten.

Wil je voor een plek in aanmerking komen? Ga dan het kantelgesprek met me aan.

Bij het kantelgesprek ontvang je nu gratis 3 masterclasses t.w.v. € 285,00 om je alvast voor te bereiden op wat je kunt verwachten.

Ik zie ernaar uit om kennis met je te maken!

p.s. Citaat van Carl Sagan:

De stikstof in ons DNA, het calcium in onze tanden en botten, het ijzer in ons bloed en de eiwitten in onze cellen ontstaan allen in een omgeving van ineenstortende sterren. We zijn gemaakt van sterrenmateriaal.

Maar dat niet alleen…

De mens is uiteraard veel meer. Een microkosmos van onzichtbare, transpersoonlijke krachten en metafysische energieën.


«