Ik wens je voor 2020 tijd

In 2020 zal de factor tijd van onschatbare waarde blijken. Is het stelen van andermans geld verderfelijk, het stelen van andermans tijd zal nog veel verderfelijker zijn. Daarom is de rode draad in 2020 tijdens het werken met mijn cliënten: "Hoe maak je met jouw waarde en gaven in een mum van tijd maximale impact in ‘t leven van anderen".

DE IMPACT VAN TIJD ALS WAARDE. De factor tijd zal in de toekomst van onschatbare waarde blijken. Is de impact van tijd als waarde eenmaal in je waardesysteem ingedaald? Dan leidt dat automatisch tot het maken van andere keuzes:

  • In de manier waarop je klanten aantrekt. 
  • In de manier waarop je klanten werft.
  • Tijdens je verkoopgesprekken.
  • In je programma en hoe je dat aanbiedt.
  • Tijdens je coachingscalls.
  • In het reflecteren op resultaten.

Hoe zorg je ervoor dat je marketing niet tijdrovend en contraproductief is maar juist direct je waarde laat zien? Hoe maak je meteen duidelijk wie je bent, waar je voor staat en welke transitie er mogelijk is tijdens het werken met jou? Zodat je potentiële cliënt onmiddellijk weet wat zijn of haar volgende stap is?

Ga het kantelgesprek met me aan en ontvang de uitgebreide marketingsyllabus met inzichtsvragen. Dit leidt direct tot de duidelijkheid, waar jij in je business en bij jezelf aandacht aan mag besteden. Je transitieproces wordt gelijk ingezet. Dát is rekening houden met jouw tijd en gelijk op maat waarde leveren.

p.s. Deze interventie kun je ook meteen in je eigen werk toepassen, hoe mooi is dat?


«   »