Je visioen negeren ondermijnt je business

Je bent je het realiseren van intenties inmiddels aardig meester.  Je bent inmiddels toegegroeid naar omvangrijkere intenties. Maar het ontbreekt jou aan het geloof, de moed of het zelfvertrouwen om je visioen in zijn volheid onder ogen te zien, vorm te geven en de nodige 5 stappen te zetten op weg naar het realiseren ervan. Ik help je hier graag bij.

Je langere termijn visioen omzetten in een krachtige intentie!
Zo benut jij je potentieel aan mogelijkheden.

Zoals Ellen, eigenaar van een coachingsbureau, die nog vóór haar pensioen over 10 jaar haar hypotheek afgelost wil hebben, minder wil werken en haar belangrijkste vrijheden terug wil claimen. Zij krijgt het amper over haar lippen. Zij realiseert zich dat dit besef haar enorm uit haar comfortzone trekt en op alle fronten uitdaagt.

Ze treft een gewillig oor. Ik weet dat het erbij laten zitten geen optie is. Zij kan haar diepste zielsverlangen niet negeren. Het zou haar enorm frustreren.

Frustratie brengt je in een lagere frequentie. Het zuivere intentiewerk raakt verstoord en er wordt niets meer gemanifesteerd. Dit ondermijnt je zelfvertrouwen en treft direct je bedrijfsresultaten.

Het kan ook anders

Door de 5 business alchemistische stappen in je ondernemerschap en bedrijf te implementeren blijf jij jezelf uitdagen op omvangrijke thema’s. Het wordt zelfs een gewoonte en onderdeel van je persoonlijke waardesysteem.

Je komt tegemoet aan de roep van je ziel en verwerkelijkt je diepste zielsverlangen. Dan is werkelijk alles, wat voor jou bestemd is, mogelijk!

Zoals het aflossen van Ellens hypotheek in 10 jaar terwijl zij haar bioritme respecteert én haar vrijheid van denken en handelen terug claimt door uit haar systemen te breken.

Intentiewerk en business alchemy

Inmiddels 35 jaar vertrouwd met intentiewerk faciliteer ik nu 20 jaar als business alchemist ondernemers in hun doorgroei naar het higher–end ondernemen op basis van hun waardesysteem vanuit een inside–out marketingstrategie.

Door het JR ACTIE BOEK met ‘5 business alchemistische stappen van WILLEN naar DOEN’ en een business alchemistisch assessment leer je de belangrijkste strategieën om omvangrijke intenties werkelijk te realiseren tot het, voor jou, beste resultaat.

Scepticisme en consumeergedrag zijn de belangrijkste bedreigingen voor succes!

Uiteraard zijn mensen sceptisch over alles wat buiten hun eigen blikveld ligt en wordt geld liever gespendeerd aan tastbare consumptieartikelen, met gegarandeerde bevrediging op korte termijn, dan aan abstracte diensten met een nog te realiseren uitkomst op langere termijn.

Maar degenen die écht begrijpen waar intentiewerk en zelfverwerkelijking om gaan, verstaan dat het verruimen van je eigen blikveld en investeren in je visioen op langere termijn altijd tot expansie leidt. En dat zich dat dubbel en dwars terugverdient. Op welke manier dan ook.

3 tips om omvangrijke intenties neer te zetten.

Zo is het belangrijk:

  1. Om de omvangrijke intentie zéér zorgvuldig te formuleren. Intentietaal luistert héél nauw!
  2. Omvangrijke intenties op te delen in tussenintenties waar je dagelijks aandacht aan geeft.
  3. Onaflatend emotionele en mentale hygiëne toe te passen om jezelf in een hogere frequentie te houden, afgestemd op het energieveld van je ziel.

Als jij zover bent dat jij je diepste zielsverlangen binnen je bedrijf om wilt zetten in een zo omvangrijk mogelijke intentie, dan leid ik je graag naar je volgende stap. Zo leer jij jouw potentieel en het potentieel van je bedrijf ten volle benutten.

Via deze link vraag je gratis het JR ACTIE BOEK met ‘5 Business alchemistische stappen van WILLEN naar DOEN’.aan Je wordt dan ook in de gelegenheid gesteld om aan de hand van het business alchemistisch assessment te reflecteren op vragen en stellingen over je business waardoor jij je huidige situatie duidelijk krijgt en exact weet hoe te bewegen naar de gewenste situatie.
En nog veel meer....!

Wil je direct actie ondernemen en je aanmelden voor het excelleer gesprek?

Ik kan me voorstellen dat je niet wilt wachten om het JR ACTIE BOEK door te nemen maar meteen actie wilt ondernemen. Ben jij benieuwd wat implementatie van de '5 higher-end strategieën' voor jou en je bedrijf betekent?

Ga dan persoonlijk met me het kantelgesprek aan.

Op jouw succes!


«   »