Met uw dure AOV, alsnog in de puree?

Met 5 slimme strategieën voorkomt u dit.

Is uw AOV voor u nog steeds het meest ideale vangnet in het geval u door ziekte in uw bedrijf uitvalt? Betaalt u ook al jaren minstens € 325,00 premie per maand voor uw Arbeidsongeschiktheidsverzekering?
Komt het wel eens bij u op dat u zich afvraagt: “Waarvoor betaal ik eigenlijk?”
Als dat zo is? Dan is deze tekst voor u geschreven.

 

Sinds 1999 help ik leefstijlondernemers om zich bewust te worden van de échte  risico’s die ze in hun bedrijf lopen en hoe ze hun bedrijf zó inrichten en verder uitbouwen dat die één op één een afspiegeling is van hun waardesysteem.

Kritisch naar uw AOV kijken en u afvragen welke risico’s u nu werkelijk loopt, is een vast onderdeel in mijn programma. Uw AOV kritisch onder de loep nemen doen maar weinigen omdat er al zoveel geld betaald is.
Ik hoor : “Zeker nu ik ouder word, loop ik natuurlijk meer risico!” en “Ik stel ‘m nu niet meer bij. Je zult dan nét zien dat..”

 

En daar zit ‘m nu juist de clou:

In het verleden hebben we de regie over onze gezondheid uit handen gegeven aan verzekeringsmaatschappijen in ruil voor (schijn)zekerheid. Ons werd voorgespiegeld dat er in geval van arbeidsongeschiktheid een vervangend inkomen beschikbaar gesteld zou worden.

 

En zelfs wanneer dat vervangende inkomen direct in een snel traject ter beschikking wordt gesteld nadat razendsnel vastgesteld is dat je aan alle voorwaarden hebt voldaan, is het échte probleem namelijk niet opgelost.

Een peperdure AOV is namelijk geen ticket voor uw gezondheid!.

 

Het behoud en het bevorderen van uw gezondheid vraagt namelijk om hele andere inzichten.

Op iedere 3e donderdag van de maand (m.u.v. de maanden juli, augustus en december) van 10:00 tot 16:30 kunt u zich inschrijven voor de studiedag “AOV risicoanalyse” gehouden in het cursuscentrum van Jeanne Roefs in Soerendonk.


We hebben het over de volgende 5 strategieën.

  1. Bewust (anders) naar uw gezondheid kijken.
  2. Symptomen van gezondheidsondermijning direct herkennen.
  3. 5 basis voorwaarden voor het behoud en de bevordering van uw gezondheid.
  4. Het 5 stappenplan ‘Hoe te handelen in geval van ziekte.”
  5. U leert uw eigen AOV risicoanalyse maken.

 

Wil jij écht uw gezondheid prioriteit geven en stoppen met geld nutteloos weg laten vloeien?

Maak dan uw eigen risicoanalyse zodat u zich weer met een gerust hart aan uw bedrijf kunt wijden zonder dat er onnodig geld verdwijnt.

Klik hier op de studiedag ' Uw AOV onder de loep' >>


«   »