Gezondheidsondermijning door verstorende Elektromagnetische velden

Steeds meer mensen hebben last van chronische oververmoeidheid, depressiviteit, overgangsklachten, erectie of andere seksuele stoornissen, fibromyalgie of tal van allergieën. Wat is er aan de hand? Is het een tijdverschijnsel of verzwakt ons lichaam door andere oorzaken?
Een van de oorzaken zijn te herleiden naar verstorende Elektro Magnetische Velden, EMV. Zij zijn belangrijke sluiers die een wig drijven tussen ziel en lichaam en verstoren op die manier de gezondheid en de vitaliteit.

Is de een gevoeliger voor EMV dan de ander?

Nee, verstorende elektro magnetische velden hebben op ieder lichaam dezelfde uitwerking. Of mensen dat bij zichzelf gewaarworden is een heel ander verhaal.

Er zijn namelijk 3 stadia in lichaamsgewaarwording:

1. De alarmfase

In deze fase is de mens wakker, zelfbewust en zich gewaar van invloeden van buitenaf en welke impact dat op het eigen lichaam heeft.

2. De aanpassingsfase

Als verstoringen te lang aanhouden, het lichaam té lang onder druk zet en het ontbreekt degene aan skills om zich hiertegen te weer te stellen dan past de mens zich aan. Het bewustzijn oftewel de gewaarwording wordt , vaak onbewust, gedeeltelijk afgesloten zodat hij of zij zo min mogelijk last van de verstorende invloeden heeft.

3. uitputtingsfase

Nadat iemand zich té lang heeft aangepast volgt uitputting. Dan wordt het bewustzijn en lichaamsgewaarwording uit zelfbescherming geheel afgesloten en worden verstorende invloeden niet meer opgemerkt en gevoeld. Daarom kunnen mensen in deze fase moeilijk invoelen wat iemand in de alarmfase voelt.
In deze fase worden ziekten of een burn-out dan ook als een donderslag bij heldere hemel ervaren. Nooit iets gemankeerd en nu dit. Ja, omdat er jarenlang sprake is geweest van systematische gezondheidsondermijning waar degene geen enkel besef van had.

 

Hoe verstoren Elektro Magnetische Velden het lichaam?

Het molecuul zuurstof (O2)

Zuurstof is het belangrijkste molecuul voor het voortbestaan van onze 70 biljoen lichaamscellen. Zuurstof is tijdens de celstofwisseling nodig voor de verbranding van voedingsstoffen. Daardoor kunnen onze lichaamscellen, zoals onze hersenen, maar een zeer beperkte tijd zonder zuurstof. Hierna treedt weefselversterf en functieverlies op.

Zonder zuurstof geen verbranding 
zonder verbranding geen energie
zonder energie geen leven

De rode bloedlichaampjes zijn verantwoordelijk voor het transport van de zuurstof via de slagaderen en de allerkleinste haarvaatjes naar onze lichaamscellen. Tegelijkertijd is zuurstof ook het meest kwetsbare en instabiele molecuul. Dit wil zeggen dat onder invloed van verstorende Elektro Magnetische Velden oftewel elektrosmog en een ongezonde leefstijl, zuurstof heel gemakkelijk kan veranderen in een vrije radicaal.

Vrije radicalen verzwakken ons immuunsysteem en onze vitaliteit door energieverlies.

Zuurstof is de belangrijkste Vrije Radicaal
 verantwoordelijk voor Oxidatieve Stress

Een gezonde celstofwisseling neemt zuurstof en voedingstoffen op en scheidt koolstof en afvalstoffen af.  Onder invloed van de verbranding van voedingsstoffen in de cellen komt energie vrij. Deze energie heeft de cel nodig om zijn functie uit te oefenen en om te delen voor zijn voortbestaan. De kwaliteit van deze celstofwisseling bepaalt voor een groot gedeelte de vitaliteit van de mens. Is de cel gezond, dan is de mens gezond! Deze celstofwisseling vindt plaats door lichaamseigen elektromagnetische krachtvelden. Deze komen overeen met het laagfrequente aardmagnetische veld van 50 - 70 Micro Tesla (µT).

“Deze elektromagnetische energie van het laagfrequente aardmagnetisch veld is DE elementaire energie, waarvan het totale leven van het organisme afhangt.” Prof. Dr. Werner Heisenberg Duitse Nobelprijswinnaar voor Fysica

Maar de kwaliteit van deze celstofwisseling die mogelijk is door het laagfrequente magnetische veld wordt vandaag de dag aangetast door onder andere verstorende hoogfrequente elektromagnetische velden zoals van mobiele telefoons, WIFI, routers, slimme meters, 4G en 5G netwerken en slechte leefomstandigheden.
De cellen kunnen nog maar moeilijk CO2 en afvalstoffen afscheiden en zuurstof en voedingsstoffen opnemen omdat het natuurlijk magnetisch velden wordt verstoort. Met als gevolg slechte ontgifting, vermoeidheid en vage klachten.                                                       

Optie: Technologische ontwikkelingen over boord?

Maar is het dan een optie om ons af te zetten tégen de technologische ontwikkelingen of er bang voor te zijn?. Nee, natuurlijk niet! De voortschrijdende hoogtechnologische ontwikkelingen hoeven helemaal geen probleem te zijn zolang we weten hoe we ons lichaam mee kunnen laten dansen op haar eigen natuurlijke frequenties.

Enkele suggesties voor een gezond evenwicht in het lichaam en een diepe nachtrust om het lichaam weer te herstellen zijn:

  • 's nachts de mobiele telefoon op de vliegtuigstand ( de alarmfunctie blijft intact)
  • ’s nachts laptops op de vliegtuigstand en de WIFI en routers uit.
  • Eventuele aanwezige DECT telefoons uittrekken.
  • Het energiebedrijf bellen om af te spreken dat de slimme meter nog maar eens per jaar wordt uitgelezen in plaats van diverse keren per dag.
  • Met een EMV meter de routers meten en anders organiseren.
  • Met een EMV meter de kwetsbare plekken in huis opmeten en oplossen.
  • Dagelijks de natuur in zónder EMV, dus geen mobiele telefoon op zak.
  • ’s Ochtends aarden door even op blote voeten buiten te lopen.

«   »