Spiritueel ondernemerschap, waar Eva Klein Duimpje ontmoet.

We gaan even terug naar het aards paradijs waar Adam en Eva zielsgelukkig waren. Zolang zij hun blik naar binnen en op elkaar gericht hadden. Totdat ‘de verleidelijke appel’ voorbijkwam en de blik naar buiten, naar de aardse geneugten, werd gericht en de aardse dualiteit tussen goed en kwaad pijnlijk duidelijk werd.
Laten we de verleiding voor het gemak even ‘de appel’ noemen.

 

Nu naar het sprookje van Klein Duimpje.
De ouders van Klein Duimpje waren arm en hun oplossing was om hun kinderen in het bos achter te laten. Maar Klein Duimpje was slim en verzamelde kiezelsteentjes die hij over het pad uitstrooide om de weg terug naar huis weer te kunnen vinden. Dit hadden de ouders door en ze ontnamen Klein Duimpje de kiezelsteentjes en gaven de kinderen een homp brood.
Nu strooide Klein Duimpje kruimels van dit brood op het pad maar de vogels aten de kruimels op waardoor het pad terug naar huis spoorloos bleek.

 

Spiritueel ondernemen is het uitdragen van uw persoonlijke zielsopdracht gedragen door uw talenten en kwaliteiten ten dienste van het grotere geheel in de aardse realiteit. (Zie het JR Levensscript )

 

En dáár zit ‘m nu juist de crux!

Die aardse realiteit zit vol verleidelijke appels en kronkelige konijnenpaadjes waardoor u zich telkens afvraagt: “Welk pad moet ik nu weer nemen?” Of: “Kijk wat het universum nu weer voor me ontvouwt”.

Hiervan is NIET de bedoeling dat iedere kans en mogelijkheid als een gebeurtenis in de aardse realiteit gemanifesteerd wordt. Eérst en vooral éérst afstemmen bij uzelf en uw zielsgevoel of deze mogelijkheid energetisch voldoende kracht in zich draagt en aansluit bij uw innerlijke zielsplan om op langere termijn als realiteit te worden gemanifesteerd. Uw intuïtie is hierbij een hulpmiddel om te ontdekken of er geen onzuivere aardse voetangels en klemmen aan deze mogelijkheid kleven.

Ieder konijnenpaadje uitproberen betekent telkens kiezelsteentjes achterlaten om de weg naar de oorspronkelijke bron en missie weer terug te kunnen vinden. Maar de reusachtige aardse financiële wanhoop verblindt en maakt de steentjes tot broodkruimels die onmiddellijk door reusachtige aardse manipulaties en structuren worden verslonden waardoor men het pad bijster raakt en zich verliest in de hunkering naar de verlossing door de verleidelijke aardse appel.

Die appel kan de vorm aannemen van een teken van het universum om eindelijk overvloed te manifesteren maar de verleidelijke aardse appel kan u ook verblinden en een harde les in zich houden om de dualiteit tussen het zuivere en het onzuivere in uzelf verder uit te zuiveren en op te heffen.

De inzichten die hier dan uit voortvloeien helpen u uiteindelijk uw grootste verlangen naar overvloed te manifesteren. Een overvloed aan nieuwe inzichten waardoor uw scheppende energie nog meer aan kracht wint en deze innerlijk verworven rijkdom zich als vanzelfsprekend weerspiegelt in de buitenwereld!

Dit wens ik u van harte toe!


«   »