Hoe cruciaal is kennis van uw ondernemersprofiel voor uw online marektingstrategie?

Welke ondernemer kent het niet: marketing is één van de belangrijkste peilers van uw bedrijf. En aangezien u niet onwetendheid wilt blijven ontstaat de behoefte aan bijscholing. Maar een goed opleidingsinstituut vinden óf een betrouwbare en goede docent vinden die én op de hoogte is van de technieken én bij de tijd is én u exact leert wat u nodig heeft, is de volgende klus.

 

Maar één zaak staat als een paal boven water:
De juiste marketingstrategie toepassen die exact aansluit bij het voor het voetlicht brengen van uw authentieke zelf is van levensbelang voor een goede start en het voortbestaan van uw bedrijf.Hierbij helpt het onderzoeken van uw ondernemersprofiel vanwege het allergrootste voordeel:

U kunt uw marketingstrategie hierop aanpassen omdat die dan in één lijn ligt met uw meest authentieke zelf. Dat scheelt een heleboel verwarring en onrust. Het onterechte gevoel van marketingtechnische ontoereikendheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. U kunt zich vanuit duidelijkheid sterker positioneren.

En de keerzijde van deze marketingmedaille?

Echter zoals alles in het leven kent ook deze duidelijkheid een keerzijde:
Wat is nu het nadeel om in één van de 12, 8 of 4 vakjes te worden ingedeeld?
U gaat namelijk deze positionering als realiteit in uw onderbewustzijn opslaan waardoor in latere fasen in het leven, uw potentiële mogelijkheden, die juist in de ándere vakjes zaten, moeilijker tot ontplooiing komen, terwijl het dan juist wél de bedoeling is. Heel gemakkelijk zullen deze mogelijkheden dan onachtzaam aan de kant geschoven worden want u heeft toch ooit geleerd over uzelf dat....?

Mijn persoonlijke visie:

Hoe meer zelfkennis u heeft des te behoedzamer u met uw eigen energie en vaardigheden omgaat.
Hoe dichter u bij uw eigenlijke missie komt, des te krachtiger de stip op de horizon is.
Hoe krachtiger uw zielsopdracht zich aan u opdringt, des te krachtiger wordt uw marketingstrategie.
Hoe helderder u uw doel voor ogen heeft, des te krachtiger worden uw marketingboodschappen.

Hoe meer en beter u zich kunt overgeven aan de bedoeling van het grotere geheel, des te gemakkelijker kunt u zich alle marketingtypes en strategieën eigen maken en hoeft u zich ook niet meer te ergeren aan de Goeroes, de Verbinders, de Bemoedigers, de Supporters, de Creatievelingen, de  Strategen en noem maar op. U hoeft uw oor niet meer te laten hangen naar hun overtuigingskrachten en hun waarheden want al deze krachten en potentiële mogelijkheden gaan ook in uzelf schuil en hoeven alleen maar bewust en eigen gemaakt te worden.

Uw belangrijkste taak

Ben op de hoogte van de diverse ondernemersprofielen en wordt er vertrouwd mee. Train in een laboratoriumsituatie, zoals binnen een veilige groep, de verschillende technieken en zet ze in wanneer u zich daartoe geroepen voelt!

  • Als een boodschap voor u en het collectief belangrijk genoeg is:
    Ben een ware Goeroe! Zet uzelf op de voorgrond en schreeuw het van de daken!
  • Als het de bedoeling is dat u iemand op de achtergrond ondersteunt, die een sleutelpositie inneemt om de wereld een beetje beter te maken: Faciliteer en doe er alles aan om zo iemand in het licht te zetten!
  • Als een cliënt een beroep op u doet die uitgeput en onzeker, afgedreven is van zijn of haar ware missie: Ken uw bescheiden plek, intervenieer piepklein en bemoedig! Want iedereen doet ertoe in het leven!
  • Als u relaties heeft die ieder voor zich voor de goede zaak vechten en ploeteren, bundel deze krachten en verbindt.

Gebruik al uw zintuigen, inclusief uw derde oog en zesde zintuig, om open te staan voor alle mogelijkheden en uzelf verdienstelijk te maken op die manier en op die plek waar het op dat moment voor uw gevoel het hardste nodig is. Dat geeft vervulling en zelfbevestiging. Dan weet u diep van binnen dat u op het goede spoor zit

Als u op de hoogte bent van alle ondernemersprofielen en u zich die eigen maakt, herkent u gemakkelijk wanneer u wát in kunt zetten. Niet in uw eigen voordeel, want dat zal universeel minder krachtig worden ondersteund maar ten behoeve van het grotere geheel. Daar ligt nu uw kracht!

Bent u momenteel zelf op ontdekkingstocht en kunt u hierin support gebruiken?
De workshop: 'Online zichtbaar' wordt maandelijks in Soerendonk gehouden.

Tot ziens!


«   »