Aanvraag JR Dagboek
"Bespiegelingen voor een waardevolle dag".

We streven dagelijks naar het ophogen van onze eigen trillingsfrequentie. Niet wetende dat onze hoogste trillingsfrequentie, namelijk de liefdesfrequentie, dagelijks al op z'n hoogst is. Het zijn juist onze maniertjes, dagelijkse geniepige stemmetjes uit ons geconditioneerd bewustzijn, het toelaten van negativiteit uit de buitenwereld, ons 'lege' voedingspatroon en 'last but not least' onze onwetendheid die het behoud van de allerhoogste trillingsfrequentie in de weg zitten. Die ons zelfs saboteren en daarmee stelselmatig de eigen frequentie verlagen. Met, helaas, manifestatie van hetgeen bij die verlaagde trillingfrequentie past, tot gevolg. Dit werkt nu eenmaal zo.

Het JR Dagboek: "Bespiegelingen voor een waardevolle dag" neemt je spelenderwijs bij de hand om jezelf een andere manier van leven te helpen toestaan en je bewust te helpen maken waar je leven af en toe mank gaat.
Veel plezier,  succes en vooral waardevolle dagen toegewenst!

Bespiegelingen voor een waardevolle dag

U ontvangt alleen mail als er waarde te melden is. Uit respect voor uw tijd en energie is spammen niet aan de orde. U kunt zich ook gewoon weer uitschrijven