Aanvraag samenvatting 'De Kabbala van geld'

De gouden bal in het midden leggen.

Wat ik terug hoor van Health Coaches in mijn Ultra high end businesscoach programma is het volgende: "Scherp doorvragen, strak onderhandelen en pal voor mijn programma en dienst gaan staan voelt ongemakkelijk".

Doorvragend blijkt hen dan vaak hun 'groothoek' bewustzijn, een altruïstische grondhouding en kraakhelder waardesysteem in de weg te zitten.

Hoe los je deze paradox dan op? Hoe krijg je dan wél de gouden bal in het midden?

Rabbi Nilton Bonder verheldert deze thema's in zijn boek 'De kabbala van geld' wat gaat over zakendoen en economie volgens de Joodse traditie. Hij zegt hierover o.a. het volgende:

"Alleen twee rechtvaardigen kunnen samen een gesjeft aangaan, zonder het uit lafheid te ontlopen. Resulterend in de grootste winst voor de een met de grootste winst voor de ander en het kleinst mogelijk verlies voor de aarde en het heelal."

Hoe dat in z'n werk gaat en welke denkframes erbij komen kijken wordt uitgebreid in zijn boek beschreven. Ik vond het zó verhelderend dat ik als dagelijks naslagwerk, een uittreksel van het boek heb gemaakt.

Kun jij als Health Coach ook wel een dagelijkse reminder gebruiken om je als onderhandelaar zuiver en scherp te houden?

Via onderstaande link is de samenvatting gratis aan te vragen

Samenvatting

"De kabbala van geld"

Uit respect voor uw tijd en energie wordt u niet gespamd. U ontvangt naast de maandelijkse nieuwsbrief enkel mail als er waarde te melden is. U kunt zich op ieder moment weer uitschrijven.